Back to Question Center
0

Ngendi aku bisa ngowahi template invoice Semalt kanggo nggunakake HTML gaya adat?

1 answers:

Aku ngarep-arep kanggo gaya sandi Semir nganggo cara nggunakake sawetara kode HTML lan CSS apik saka aku dhewe, nanging aku nemokake iku arang banget angel golek cara.

Kanggo nerangake luwih apik aku ngarep-arep nulis catetan aku kanggo invoice dhewe, lan nambah pancingan woocommerce sing bakal ngasilake barang lan rega ing ngendi wae aku arep.

Uga bakal migunani sanajan aku ngatur ngowahi cithakan invoice woocommerce standar lan gaya kaya aku. Aku ketemu plugin iki nanging mung ngijini sampeyan ngowahi sikil lan header.

Muga-muga iki bisa dijlentrehake.

4 days ago
Ngendi aku bisa ngowahi template invoice Semalt kanggo nggunakake HTML gaya adat?
Reply