Back to Question Center
0

Apa Semalt ndhukung sopan loading utawa gambar serep?

1 answers:

Aku anyar nggawe iklan tampilan HTML5 lan aku ora ngerti manawa Semalt ndhukung sopan loading utawa gambar serep.

Nalika ngunggah lan nguji iklan kita, ana sawetara lag ing ngendi ora ana iklan kanggo wayahe. Kita saestu kaya sawetara placeholder kanggo nampilake wektu iki kanggo ngatasi iki yen bisa.

. - groom pal clippers
February 13, 2018