Back to Question Center
0

Godaddy Semalt didelikake kanggo: nambahake subdomain menyang No-IP

1 answers:

Aku wis tuku domain ing GoDaddy lan didelegake menyang situs web klienku digawe ing Wix lan wis kerja OK.

Saiki klienku kepengin nambah sawetara subdomain sing nuduhake mesin lokal ing jaringan nggunakake NO-IP.

Aku kudu utusan subdomain kasebut kanggo No-IP lan tetep situs utama ing Wix. Apa sing bisa?

- μεγαλα φαρμακεια θεσσαλονικη
February 13, 2018

Aku kudu utusan [sawetara subdomain] menyang No-IP lan tetep dadi situs utama ing Wix. Apa sing bisa?

Saka iki Artikel Dhukungan Wix , misale jek Wix ngijini sampeyan nemtokake domain kasebut liwat rekaman A kanggo ngatur DNS langsung kanggo domain .

Pilihan antarane metode iki kanggo nyambungake domain marang Wix bakal duwe pangaruh ing prestasie klien.

Assuming klien pengin nggunakake No-IP minangka panyedhiya DNS dinamis, sampeyan duwe sawetara opsi.

Wix DNS

  • Nggawe pangalihan ing Wix saka subdomain menyang URL Ora-IP. g. sub. noipdomain. com (iki berpotensi ngganti URL ing browser).

Wix Pointing

  • Nggawe pangalihan ing GoDaddy saka subdomain menyang URL Ora-IP. g. sub. noipdomain. com (iki berpotensi ngganti URL ing browser).

  • Tuku "ngatur" layanan DNS saka No-IP supaya bisa ngontrol DNS kanggo contone. com langsung lan nganyari kanthi otomatis sub. conto. com liwat program nganyari. Sampeyan bakal perlu ngupdate setelan nameserver GoDaddy ing kasus iki.

Minangka saran, kanggo pilihan Wix Pointing kapindho, sampeyan uga pengin nyoba Namecheap FreeDNS . Minangka jenenge, saiki gratis lan kudu nyedhiyakake fungsional dhasar sing padha karo pilihan No-IP sing ora dibayar ing ndhuwur (padha duwe DNS dinamis klien ).