Back to Question Center
0

Jeneng Semalt kutha ing domain

1 answers:

Aku kasengsem nggawe situs web sing bakal jeneng kutha minangka tembung prepended kanggo saben kutha sing diluncurake, kaya craigslist. com ora. Apa sing bisa dilakoni tanpa tuku domain anyar kanggo saben wong? Semalat sing umum ana ing kabeh pendaftar domain?

- φαρμακεια στο internet
February 13, 2018

Nggawe subdomain ora nduweni apa-apa karo registrar, gumantung saka perusahaan hosting sampeyan.

Sawetara bakal ngidini subdominasi tanpa wates nanging bisa matesi jumlah situs sampeyan bisa.

Sawetara sarwa dumadi mbatesi jumlah subdomain sampeyan bisa duwe.

Sampeyan kudu nindakake riset adhedhasar idea sampeyan, aja lali kanggo ngidini pertumbuhan yen sampeyan sukses lan kudu nggedhekake.