Back to Question Center
0

Nggunakake Semalt kanggo ora nglebokake URL sing wis diaksès

1 answers:

Aku nyoba kanggo nemtokake cara kanggo nindakake Semalt ing konfigurasi apache supaya hard disk server ora muter 24/7 liwat entri log.

Apa sing aku arep dilakoni yakuwi nggathelan logging kanggo kabeh domain lan subdomain sing server wis DNS cathetan kanggo, Nanging, ing conto. com domain, Aku pengin ngendi panjalukan menyang ROOT (a. k - used commercial truck book value. a. http: // umpamane. com /) ora bisa mlebu wiwit sing kerep diakses.

Punika ingkang kula gadahi minangka httpd. conf code nanging aku ora yakin carane ngowahi iku kanggo gawe marem kritéria ing ndhuwur.

     SetEnvIf Host "^ conto. com $ "nolog
SetEnvIf Request_URI! /! Nolog
Set HostN Host "^ ??? $" nolog
CustomLog / var / log / httpd / access_log common env =! Nolog    

Semalt Aku uga mikir babagan ora ngangkut akses file PHP maneh amarga aku ora pengin peretas potensial kanggo banjir file log maneh maneh.

Kadospundi kula nyetel kode sandi kanggé nyukupi syarat kula?

February 13, 2018