Back to Question Center
0

Sanajan aku duwe & lt; judhul & gt; tag, Semalt nampilake jeneng link tinimbang judhul asline ing asil

1 answers:

Aku weruh yen ing sawetara kasus ing asil google saka kaca, sawetara asil judhul dituduhake ora nganggo tag </code> , nanging kanthi jeneng link. </p> <p> Umume conto yen link kontak </code> yaiku <code> kontak </code> lan judhul yaiku <code> hubungake </code> google milih nuduhake <code> kontak </code> ) <p> Aku wis ngelingake iki yen aku nyerahake sitemap sing dianyari sing ngandhut kaca sing wis diterjemahake, umpamane aku duwe versi bahasa inggris lan versi italian. Bab iki aneh dituduhake ing versi Italia - <a href="https://www.blitztransport.ch/umzug/umzugsofferte/">offerten ch</a>. </p> <p> Apa aku bisa babagan iki? </p> </div> </p>

February 13, 2018

Aku ora yakin babagan carane Google bisa ngobati situs Italia, nanging aku luwih ngerti yen proses iku padha.

Ing kasus sampeyan, Google mbok menawa ora kaya judhul sing diwenehake ing tag judhul. Penting, tag judhul ora terlalu cendhak utawa dawa banget lan label judhul diwenehi kanthi maneka utamané nalika nggunakake karakter pipa. Ana uga kahanan liyane ing ngendi Google ora bakal nggunakake judhul minangka diwenehi link SERP.

Ing kasus sampeyan, Google kerep ndeleng kaca tradisional lan pranala tradisional. Kaca-kaca tartamtu duwe wigati khusus; About, Contact, Company Info, Kebijakan Privasi, lan liya-liyane, sing wis dianggep langka beda karo model parser asli ing ngendi kaca dibaca ndhuwur-kanggo-ngisor kaya kaca ing buku. Kaca-kaca iki beda-beda ing pangarepan sing dilakoni dening panganggo. Kontak, umpamane, bakal duwe informasi kontak lan agen khusus (kaya ing tradisi AI) sing digunakake kanggo narik informasi kontak. Mbok menawa babagan apa sing sampeyan alami ana hubungane karo iki. Sapa sing ngerti?

Apa kita bisa ngomong iki. Yen sampeyan nggawe tag judhul kanggo dawa, sampeyan kudu apik. Ing ngisor iki sawetara jawaban sing dakwènèhaké ing sasi kepungkur sing bisa mbantu panjenengan ngerti apa sing kedaden.

Ngomong carane Google bisa ngganti pranala SERP. Tag judhul sing beda saka judhul metu ing Google?

Ngandika kanggo judhul dawa. Judhul ing Google ora cocog karo of document </p> </div> <div class="comment-footer"> <!-- <div class="posted_at">--> <!----> <!--</div>--> </div> </div> <div class="comment-item"> <div class="comment-message"> . </p><p> Nanging yen sampeyan kepengin duwe kesempatan sing apik kanggo nggayuh judhul minangka judhul ing asil panelusuran, banjur sampeyan pengin nggawe pranala ing kaca sampeyan. Iki tegese nggawe tembung kunci saka judhul katon ing kaca. Kabeh luwih apik yen match iku tembung kanggo tembung sing bener. </p><p> Go kene: http: // www. seoworkers. com </p><p> Banjur sijine URL kaca sing duwe judhul karo masalah, lan sampeyan bakal weruh bagean ing asil babagan judul relevansi. </p><p> Hasil bakal menehi pitutur marang kowe carane akeh karakter ing judhul lan pendapat. Lan sampeyan pengin nggawe manawa judrel relevansi menyang kaca 100%. Uga ing asil kasebut video dening Matt Cutts sing ngomongake babagan tag judhul. </p> </div> <div class="comment-footer"> <!-- <div class="posted_at">--> <!----> <!--</div>--> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <script src="/js/main.js?23" type="text/javascript"></script> <script src="/js/post.js" type="text/javascript"></script> <!--LiveInternet counter--><script type="text/javascript"> new Image().src = "//counter.yadro.ru/hit;reputation?r"+ escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";h"+escape(document.title.substring(0,150))+ ";"+Math.random();</script><!--/LiveInternet--> </div> <script type="text/javascript" src="https://semalt.com/app/partials/timer-reputation.php"></script> <!-- <script type="text/javascript" src="https://semalt.com/popups/new_popup_counters.php?ref=reputation&sec=3"></script>--> <!-- <script type="text/javascript" src="https://semalt.com/popups/small_start_reputation_popup.php?ref=reputation"></script>--> <!--<script src="https://semalt.com/js/din/popup_seo_cons.php"></script>--> </body> </html>