Back to Question Center
0

Ndamel jeneng domain kanggo wong liya karo informasi tagihanku

1 answers:

Aku pengin ndhaftar domain kanggo wong nggunakake informasi tagihan (kertu kredit) nanging kabeh informasi kontak sing dadi wong iki.

Yen aku entuk domain, aku bakal ngirim layang registrars kaca setelan kanggo wong iki, aku prihatin yen wong bakal bisa mriksa informasi tagihan utawa malah digunakake kanggo tuku domain / layanan.

Apa ana cara kanggo tuku jeneng domain nalika tetep informasi tagihan ora kadhaptar ing registrars setelan kaca, utawa malah tuku kupon sing bisa digunakake wong kanggo ndhaftar jeneng domain dhewe.

EDIT: Aku mung nemokake pilihan menarik ing Godaddy: Ngalihake Jeneng Domain metu saka Akun Sampeyan

Sampeyan bisa nggunakake instruksi kasebut kanggo mindhahjeneng domain saka siji akun karo kitakanggo liyane.

Apa ana sing nampa iki sadurunge, apa wae mung mindhah domain utawa informasi tagihan?

. - cheapest windows vps ever
February 13, 2018

Singkat jawaban, aja nglakoni. Sampeyan luwih apik ngewangi wong njaluk persiyapan, nggunakake CC kanggo bayaran, lan nggawe sampeyan kontak administratif.

Yen sampeyan nggunakake CC kanggo ndhaftar domain, info kertu sing padha bakal kanthi otomatis digunakake dening perusahaan hosting kanggo tambahan / tagihan uga. Ana opsi kanggo ngganti rincian kartu ing mburi panyedhiya. Nanging ana sing duwe domain.

Supaya sampeyan bisa mutusake apa ora utawa ora. Yen sampeyan yakin yen kanca sampeyan