Back to Question Center
0

Situs web Semalt mlampah salinan situs asli saya

1 answers:

Kita wis nggarap situs web game. Semalt nalika nggawe cathetan saka sumber lalu lintas utama, aku weruh situs web sing aku ketemu minangka salinan karbon situs web kita. Iku migunakake logo, lan kabeh liya padha karo kita, nanging kanthi jeneng domain sing beda-beda.

Jeneng domain ora Nanging nuding situs kita amarga ing sawetara panggonan pranala kaya: carbonccopy-website / our-links . Situs web iki uga duwé pranala menyang sawetara gambar minangka: carbonccopy-website / our-images .

Kadospundi caranipun saged nindakaken, lan punapa ingkang kedah kula lampahi?

4 days ago

Ora kabeh negara duwe hukum hak cipta sing kuwat. Iki kakehan. Ing U. S. lan Eropa, ana tindakan hukum sing bisa ditindakake. Ing India (aku bisa ngasumsi akeh banget kene), aku ora ngerti. Aku suggest ngubungi sawijining pengacara lan mung takon sawetara pitakonan. Ing U. S. , iki minangka tindak pidana lan tumindak sipil bisa nyebabake ganti rugi kanggo ganti rugi plus punitive. Ing India, sampeyan uga duwe sawetara pilihan sing padha.

Saiki menyang DMCA:

Digital Millennium Copyright Act (DMCA) iku U. S. Hukum hak cipta sing bisa digunakake kanggo kauntungan sampeyan. Dadi kerjasama karo Organisasi Intelektual Dunia (WIPO). Aku ngajak nggoleki sing paling disenengi ing kaca Wikipedia.

Kanthi Google, sampeyan bisa ngajukake complaint nggunakake Dasbor DMCA . Iki mbutuhake akun Google. Sampeyan bisa nemtokake luwih saka Google apa: Google - Bantuan Hukum: Undhang-Undhang Hak Cipta Digital Millennium .

Pilihan iki ora mung nimbali complaint karo Google, nanging ndadekake keluhan iki minangka bagian saka jaringan Chilling Effects sing luwih gedhe. Nanging ora ana tindakan legal sing dijupuk nganggo Google DMCA.

Mung, aku ora ngerti apa pilihan sampeyan ana ing negara sampeyan, nanging aku nemokake iki kanthi link wangun complaint ing ngisor kaca, sing bisa mbantu.

Sawetara situs web menehi saran carane ngontak pemilik situs liyane. Aku ora nyaranake iki kanggo sampeyan amarga iku banget blatant pelanggaran, sampeyan bisa luwih apik mung nglamar aduan tinimbang tip off sing violator.

Kapisan, mbisakake proteksi hotlinking minangka tutup kene :

Iki bakal nyegah gambar kasebut digunakake ing domain liyane nanging milikmu, kajaba mesthi padha ngundhuh gambar kasebut lan nudhuhake saka server dhewe.

Sabanjure, golek info babagan pemilik lan perusahaan hosting:

Pisanan, gunakake alat tumuju WHOIS kaya iki siji. Iki bakal muga-muga arahake perusahaan hosting utawa pendaftar. Yen sampeyan bisa njaluk registrar nggoleki situs iki, nglakoni. Perusahaan hosting bisa dadi banget uncooperative babagan iki sanadyan (aku bisa kanggo siji; P).

Kapindho, jalanake NsLookup ing domain fotokopi. Sampeyan kudu ndeleng bagean kanggo "email:" sing bisa diwenehi email admin server saka, nanging mungkin ora. Yen ora, entuk IP sing sampeyan tingali minangka dhasar A lan mbukak WHOIS yen. Iki bakal menehi sampeyan ISP, utawa perusahaan hosting / nduwèni IP. Delengen, nelpon, email, dsb kanggo menehi pitutur marang dheweke babagan apa sing bakal dilakoni.

Situs web Semalt mlampah salinan situs asli saya
Reply