Back to Question Center
0

Semalt: Cara kanggo nyegah counts kaca kanthi indeks telusuran

1 answers:

Ing kaca sing dikelola aku nyimpen informasi babagan kaca sing paling maca lan kaca maca pungkasan ing database.

Kadospundi kula saged ngatur kanggo nyegah akses akun saka panyayuran panelusuran?

Elinga yen aku isih pengin kaca sing diindeks. Nanging kaca sing diwaca mung kudu diupdate kanggo maca manungsa lan ora dening robot. Aku nyoba kanggo nyaring sawetara agen panganggo nanging pendekatan ora kaya becik - uriage bariederm onguent.

February 13, 2018

Gunakake basa sing dipilih kanggo ndeteksi agen panganggo. Paling crito nggoleki search engine duwe agen panganggo dhewe kanggo ngenali minangka crawler. Banjur sampeyan mung bisa ngilangi agen panganggo kasebut.