Back to Question Center
0

Google Analytics - Ngilangake langkah-langkah ing goal fun

1 answers:

Aku duwe tujuan halaman tujuan D lan langkah langkahku sing sepisanan yaiku A . Ana sawetara kaca antarane A lan D (supaya ngomong B & C ). Aku pengin ngukur konversi saka A nganti D .

Q. 1 Apa perlu kanggo nambah B lan C

Q. 2 Coba kasus ngendi B minangka URL eksternal - groesste softwareunternehmen deutschland. Apa kahanan iki bisa ngganti skenario kasebut?

February 13, 2018
. google. com / analytics / answer / 2976313? hl = en

Backfilling Funnel Steps

Apa sing kedadeyan nalika wong melu salah langkah ing corong?

Laporan Visualisasi Saluran ngundhuhake langkah-langkah sing ora diluwihi ing antarane pangguna ing pangguna kasebut ing corong lan langkah ing pangguna metu saka corong

Supaya sampeyan ora perlu nambah B lan C menyang corong sampeyan. Yen sampeyan ditambahake, pangguna mlayu lan langsung menyang D , banjur laporan visualisasi funnel bakal ngisi isi kasebut lan ndadekake katon kaya pangguna loro kaca B lan C ing dalan menyang D .

Saka https: // blog. kissmetrics. com / konversi-funnel-survival-guide /

Pageviews Bisa Occur Nonsequentially kanggo Match Saluran

Sampel tuladha lan gol goal ditetepake ing ndhuwur minangka:

katalog. php> deskripsi. php> inquiry. php

Urutan urutan gambar ing sajrone kunjungan bakal cocog karodefinisi funnel lan count menyang Visualisasi Kiluhan:

Cocokake neng: katalog. php> deskripsi. php> inquiry. php>matur nuwun. php

Cocog neng: deskripsi. php> catalog. php> inquiry. php>matur nuwun. php

Cocokake neng: katalog. php> peta. php> deskripsi. php> inquiry. php> thank-you. php

Pageview Tengah Aja Duwe Urip kanggo Match Corong

Nggunakake cobra contoh sing padha kaya ing ndhuwur, urutan ngisor ikipageviews sajrone riko uga bakal diitung menyang FunnelGambaran:

Cocokake neng: katalog. php> inquiry. php> thank-you. php

Cocokake neng: katalog. php> peta. php> inquiry. php> thank-you. php

Dadi, sampeyan ora kudu ngemot kaca langkah tengah. Nanging nalika Stephen Ostermiller nyebataken jawabanipun, menawi panjenengan nambah B lan C ing corong, GA badhe numpukaken ing corong bayangan.