Back to Question Center
0

Sistem Manajemen Konten (Semalt aku kudu nggunakake?

1 answers:

Iki minangka pitakonan umum kanggo komunitas, kanggo mbahas non-spesifik "I need a CMS or Wiki that does x, y, and z "pitakonan.

Yen pitakonan sampeyan ditutup minangka duplikat pitakonan iki lan sampeyan aran yen informasi sing diwenehake ing kene ora menehi jawaban sing cukup, please open a discussion on Pro Webmasters Meta.


Aku duwe daftar fitur sing aku arep kanggo situs web Content Management Semalt (CMS) - ngendi aku bisa nemokake skrip [gratis] sing kalebu kabeh mau?

4 days ago
Webmaster FAQ ngandharake sifat pitakonan sing bisa ditampa kanggo situs iki: ngetokake solusi sing kasedhiya lan nyediakake saran anekdot sing ana ing njaba situs StackExchange iki, supaya pitakonan jenis iki luwih cocok karo chatting utawa forum diskusi liyane.

Punika ngandika, ana macem-macem sistem manajemen konten gratis lan mbukak, uga piranti lunak dilisensi lan layanan sing dibayar, sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

Sawetara sistem manajemen isi sing paling populer kalebu:

  • WordPress (PHP, gratis lan sumber terbuka) - platform blog sing wis ditambahi kalebu akeh fitur liyane - Waca wordpress stackexchange yen sampeyan duwe pitakonan.
  • Joomla (PHP, gratis lan sumber terbuka)
  • Drupal (PHP, gratis lan sumber terbuka) - Waca drupal stackexchange yen sampeyan duwe pitakonan.
  • DotNetNuke (ASP, pilihan sumber eksklusif lan gratis lan mbukak)
  • MediaWiki (PHP, sumber bébas lan sumber terbuka) - piranti lunak sing ngamanké Wikipedia
  • Umbraco (MVC. NET, open source)
  • DokuWiki (PHP, gratis lan sumber terbuka) - piranti lunak wiki sing sederhana nanging kuat
  • Typo3 (PHP, Open Source (GPL)) - kuat kanggo proyèk medium lan gedhe

Kabeh sistem manajemen isi sing kadhaptar ing ndhuwur dibangun ing saindhenging konsep plug-in sing ngluwihi fungsi aplikasi-ana akeh plug-in, karo plug-in sing anyar digawe saben dina.

Situs kaya CMS Matrix lan WikiMatrix bisa mbantu mbandhingake CMS (nanging paling cocog kanggo nggolek kombinasi persyaratan sing banget tartamtu).

Yen sampeyan wis nelusuri sistem manajemen konten lan plug-in sing kasedhiya nanging ora bisa nemokake apa-apa sing bakal ketemu kabutuhan, sampeyan kudu takon pangembang sing bisa mbangun babagan spesifikasine minangka plug-in kanggo sistem manajemen konten sing ana minangka aplikasi sing mandheg.

Mung kanggo nambah paragraf siji yen sampeyan ora ragu-ragu babagan apa sing bakal digunakake CMS.

Dina iki saben CMS "gampang" digunakake saka sisih klien. Paling kedhaftar nggunakake CMS kanggo ngirim artikel utawa nerbitaké galeri amarga pengin duwe modifikasi isi. Sampeyan mung perlu nyiyapake wilayah kanggo wong-wong mau.

Mayoritas pangguna nggunakake Wordpress. Sawetara statistik nuduhake yen 51% saka kabeh kaca web nggunakake Wordpress minangka CMS. Dadi, sengaja logis kanggo nggawe sesuatu iku wordpress. (Kanggo statistic kuwatir)

Grafik gedhe ana ing link iki supaya sampeyan bisa nggoleki gambar sing luwih akeh, aku mung bakal nyetak layar siji, lan sijine link menyang situs kasebut

enter image description here

SUMBER: http: // tren. dibangun kanthi. com / cms

Sistem Manajemen Konten (Semalt aku kudu nggunakake?
Reply