Back to Question Center
0

Carane maneh indeks mung siji post wordpress tartamtu sawise nggawe owahan - Semalt

1 answers:

Aku wis owah-owahan menyang postingan wordpress lawas, sing saiki diindeks ing kaca ngarep google.

Saiki aku ngarep-arep munggah meneh karo owah-owahan sing anyar.

Carane aku njaluk reengex google (nganyari) mung post lawas sing spesifik karo owah-owahan anyar sing wis digawe lan ora kabeh situs - patio furniture wholesale prices.

Aku wis nyoba opsi FETCH ing kaca-kaca liya sadurungé, nanging misale jek nggawe entri duplikat tinimbang nganyari asil sing ana.

Semalat mbantu aku karo masukanmu.

February 13, 2018

Sampeyan bisa njupuk sawetara wektu nanging sampeyan pancene ora kudu nindakake apa-apa. Sawise postingmu dirangkul maneh owah-owahanmu bakal dicathet.

Cara paling gampang kanggo nyepetake iku bakal ngirim sitemap ing Google Search Console. Ana sawetara Plugin sitemap sing kasedhiya kanggo WordPress.

Uga, gadhah sawetara pranala anyar menyang kirim utawa sosial media Enggo bareng uga bantuan uga.