Back to Question Center
0

Proxy Reverse Wordpress karo Semalt lan S3

1 answers:

Aku duwe situs web / conto aplikasi web sudut. com tuan rumah ing Semalt S3 minangka situs web statis. Sopan s3 iki minangka asal kanggo distribusi awan lan kerjane sampurna - vps hosting in germany.

Kita duwe syarat tambahan kanggo nggelar blog kanggo tujuan SEO. Aku duwe contoh wordpress sing aku nggawe DNS kanggo blog. conto. com

Carane bisa nggawe www iki. conto. com / blog?

  • Kabeh pranala ing blog kudu pangalihan menyang www. conto. com / blog tinimbang blog. conto. com

  • Bar alamat kudu tansah katon minangka www. conto. com / blog

  • Kabeh pandhuan sing saya tindak liwat mbutuhake www. conto. com dadi tuan rumah liwat Nginx utawa Apache. Iki kudu ing S3 + cloudfront.

February 13, 2018

Gampang cukup.

CloudFront ndhukung macem-macem server asal, lan nggunakake pola path kanggo nemtokake server asal kanggo nerusake panjalukan dadi sawetara, sistem backend independen, malah sistem sing ora ana ing AWS, kabeh bisa "duwe" path siji utawa luwih ing sangisoré hostname, kanthi salah siji saka sing dadi standar lan ndhuweni kabeh path sing ora dikonfigurasi kanthi nyata.

Iki mbokmenawa mirip karo apa sing wis diwaca babagan Nginx utawa Apache (lan uga bisa dilakoni nganggo HAProxy lan liya-liyane), nanging routing panyuwunan rampung dening CloudFront, sing nyambung menyang back-end, ngirim request, lan ngasilake (lan bisa caches) respon.

Ora ngarahake, supaya garis alamat browser ora diganti.

Peringatan:

CloudFront ora ngowahi dalan, supaya / blog * rute panjalukan kanggo bloghost. conto. com banjur bloghost kudu duwe isi neng path / blog , ora ing root situs.

CloudFront ndadani banget sawetara judul ing asal minangka standar. Sampeyan bisa ngatur kanggo nerusake apa sing kudu sampeyan, nanging saben header sampeyan bakal ngurangi rasio hit cache. Ana alesan banget swara kok iki bener, sanadyan ngluwihi lingkup jawaban iki. Sampeyan kudu ngenali kebutuhan header wordpress lan whitelist mau ing CloudFront.

Sampeyan uga kudu ngatur CloudFront kanggo maju strings query lan cookie, awit, maneh, ora nerusake sing minangka standar.

Deleng uga:

https: // stackoverflow. com / a / 38709097/1695906

https: // serverfault. com / a / 729706/153161

https: // stackoverflow. com / a / 32364600/1695906