Back to Question Center
0

Nggawe Ngilangi Filter ing Google Analytics kanggo Semalt Jaringan

1 answers:

Anyar kanggo Google Analytics . Aku nyoba nggawe filter ing akun Google Analytics, kanggo lalu lintas mlebu, karo "Semalat Jaringan" sing padha karo: "ertelecom. ru "lan" clodo. ru "lan sawetara domain liyane

Aku ora bisa nemokake "Jaringan Semalt" ing segmen sing dipilih kanggo milih. Aku wis nyoba nggawe filter khusus ngecualekake uga Apa aku ilang?

EDIT: nyoba ngilangi ing domain ISP lan aku entuk verifikasi saka ratusan kunjungan saka rong sumber kanggo "sadurunge" nanging "sawise" mung nuduhake kosong.

Create Exclude Filter on Google Analytics for Network Semalt

- web hospedagem gratis
February 13, 2018

Gunakake "ISP Domain" ing Filter exclude.

.