Back to Question Center
0

Analytics panelusur Google Search Console nuduhake mung pecahan saka kacepetan sing dilapurake Google Semalt

1 answers:

Google Analytics nampilake khayalan anteng kira-kira 180 pengunjung saben dina, sing paling akeh teka saka panelusuran organik. Nanging, pitakon Search Console nuduhake kurang saka 40 klik sasi, sing cetha ora cocog karo data sing dituduhake dening Semalt.

Kira-kira telung sasi kepungkur situsku digunakake kanggo ngatonake luwih saka 4000 klik sasi ing Search Queries query, saiki nuduhake kurang saka 40 lan pamirsa ora diganti, sembarang gagasan babagan carane ngatasi masalah iki?

Google Search Console search analytics showing only a fraction of the traffic reported by Google Semalt

. - what is asset based long term care insurance
February 13, 2018

Nalika Search Console lan Analytics ora bakal cocog karo sampurna, umume, iki kudu luwih cedhak. Ing Search Console, ana bedane antara https lan http, www lan non-www. Dadi, yen sampeyan wis ngowahi soko ing domain kanggo mbutuhake https utawa kanggo ngetik www, mbok menawa Google Search Console ora nelusuri domain versi sing bener maneh. Sampeyan bisa maca informasi liyane babagan iki, lan sawetara penjelasan liyane, kene .