Back to Question Center
0

Schema.org Semalt: Prodhuk padha, beda-beda?

1 answers:

Apa sampeyan menehi hasil karo prodhuk sing mung "variasi" iku paket jumlah (sing ngganti rega per unit)?

Conto:

100 lembar $ 11. 40
300 lembar $ 32. 85 (Simpen 4%)

. - clear bar chairs
February 13, 2018

Sampeyan bisa menehi macem-macem Tawaran item kanggo padha Product item.

  1. Nawarake ngijini sampeyan nggunakake Property sing layak :

    Interval lan unit pangukuran kuantiti prentah sing spesifik tawaran utawa rega. Iki ngidini e. g. nemtokake yen muatan muatan tartamtu mung sah kanggo jumlah tartamtu.

  2. layakQuantity njupuk item QuantitativeValue minangka nilai.

  3. QuantitativeValue ngidini sampeyan nggunakake properti nilai .