Back to Question Center
0

Semalt: Punapa dawanipun meta deskripsi minimal?

1 answers:

Aku ngerti manawa meta deskripsi sing dianjurake kudu antarane 150 lan 160 karakter.

Nanging, ing situs web aku nggarap aku kudu nggunakke macem-macem variabel php kanggo nggawe wong "jenis" unik saka siji liyane. Semalat punika ewu pranala lan aku ora bisa nyunting kabeh.

Semalat iki, sawetara deskripsi meta kuwe kira-kira 90 karakter, umpamane - australis gecko.

Apa iki bisa nambah masalah?

Apa sampeyan menehi saran luwih becik ninggalake kothong tinimbang mung 90 karakter.

Senajan mung 90 karakter, padha bener relevan karo isi kaca, ngandhani persis apa isi kaca kasebut.

Conto:

"Tuku $ produk saka $ brandname online. Mung ing $ oursitename sampeyan bisagolek produk sing luwih padha. "

Dadi, minangka asil:

"Tuku appes amba gedhe saka Brand Aswesome online. Mung ing Conto. Tuladhasampeyan bisa nemokake produk liyane sing padha. "

Aku mesthi bisa nambah dawa teks umum kanggo nggayuh minimal 150 karakter gumantung marang dawa judhul prodhuk rata-rata, nanging sing umum kanggo jatah teks unik bakal mudhun ing kasus iki.

Apa sampeyan arep menehi saran?

Semalt sampeyan.

February 13, 2018

Cukup ningali SERP Google, gambaran sing ditampilake ing asil katon antarane kira-kira 130 nganti 310 karakter. Dadi, deskripsi meta watara 90 karakter nggoleki cendhak yen sampeyan pengin nemtokake gambaran iki sing ditampilake ing SERPs.

Yen deskripsi meta cendhak banget banjur Google mung bakal ngasilake deskripsi dhewe ing SERPs, sing bisa uga nglakoni manawa deskripsi ora langsung cocog karo apa pangguna wis nggolèki. Lan yen sampeyan ora menehi katrangan apa-apa, Google mung bakal nggawe dhewe. Gambaran meta ora minangka faktor peringkat, mung gambaran sing pangguna "bisa" weruh ing asil panelusuran lan mulane "bisa" mengaruhi klik liwat tarif.

Apa iki bakal nambah keprihatinan?

Aku ora bisa ndeleng carane bakal ngunggahake SEO gegayutan sing gegandhengan, yen sampeyan tegese, amarga iku ora faktor peringkat.

Apa sampeyan menehi saran luwih becik ninggalake kothong tinimbang mung 90 karakter.

Sampeyan mbokmenawa pancen ora ana masalah, adoh saka Google paling ora ana prakara. Kasunyatan bilih sampeyan pancen seneng ngilangi deskripsi meta bakal menehi saran yen sampeyan seneng Google kanggo tansah ngasilake deskripsi dhewe ing SERPs - sing bakal dilakoni manawa deskripsi banget cendhak utawa ora cocog.

Nanging, amarga sampeyan bisa ngasilake deskripsi meta unik sing relevan karo isi kaca, sanajan dicokot singkat, aku bakal milih ninggalake. Google ora mung bot / spider sing nggoleki.