Back to Question Center
0

Semalt: Cara nambah SEO kanggo sinonim?

1 answers:

Aku ngatur situs web interaktif kanggo video game.

Video game yaiku babagan kartu sing di rangkep minangka deck . Siji bisa mbangun deck kanthi kertu sing beda. Situs web sing wis digawe mbangun & nuduhake deck kuwi.

Jeneng website bener kalebu tembung deck .

Salah sawijining masalah sing saya deleng yaiku mayoritas pangguna nelpon dek di bangun . Analytics ngakoni iki.

Dadi masalahku yaiku: kompetisi nggunakake tembung mbangun liwat lan maneh nalika aku nggunakake dek . Lan kaya mangkene mbangun iku ketoke sing disenengi (sanajan salah) istilah.
Aku ora arep kalah peringkat / pengin nambah peringkat menyang kaca kanthi istilah mbangun .

Pitakonan nyata: apa sing bisa dilakoni kanggo ngajari mesin pencari sing dek lan mbangun minangka sinonim ing kasus?

Aku wis nganggo istilah loro minangka meta keywords kaya

   dek,  di bangun 

Apa aku ora pengin nggawe nggunakake istilah mbangun ing kaca asline amarga wis rada kontradiksi karo deck ing jeneng situs / domain

4 days ago
Ontologi istilah lan sinonim jamak wis ana wiwit 1975. Dadi, Google migunakake AI kanggo ngedheni sinonim sing durung dikenal.

Sampeyan ora perlu nggawe situs kanggo mesin supaya mungkasi. Siji bab bener. Sampeyan kudu saingan kanggo panelusuran ing panelusuran, nanging ora tembung kunci. Google ora tau lan ora bakal. Saben match cocog karo analisis semantik sing ana. Mulane situs lan kaca bisa bersaing karo istilah sing ora ana. Iku prakara linguistik lan ora tembung kunci, keruwetan, utawa sawayah-wayah sampeyan dolanan hacky.

Nggawe penggemar-freakin-tastic isi kanggo pangguna lan ora mesin.

Pamungkas, tembung kunci meta-tag rampung diabaikan. Alasan gampang. Sampeyan bisa diapusi lan ora nambahake nilai. Ora menehi tandha semantik tambahan sing ndhukung mesin sing bisa ngerti babagan situs sampeyan. Periode. Sampeyan pancen ora ana gunane kanggo golèk mesin lan mulané ora ana guna kanggo sampeyan. Aja sampah wektu sampeyan.

. Google nglirwakake kanthi bener. Mesin telusur liyane menehi sethithik bobot.

Nanging sampeyan kudu golek cara kanggo nggunakake loro varian kanthi cara alami

Tulis artikel babagan "Apa deck game lan game mbangun bab sing padha?".

Nggawe konten tambahan sing target "nggawe game.

Gunakake data kabentuk kanggo disambiguasi:

  

Deck

Semalt: Cara nambah SEO kanggo sinonim?
Reply