Back to Question Center
0

owah-owahan alamat menyang subdomain [duplikat] - Semalt

1 answers:

Pitakonan iki wis duwe jawaban ing kene:

  • Ngalihake situs saka domain dhewe menyang sub direktori utawa subdomain - nganyari Alat Webmaster1 jawaban

Aku wis pindhah domain " http: // flymusic " kanggo " http: // www. 1. flymusic ".

"Ganti Alat Alamat" ing alat webmaster ora bakal ngidini kula nyritakake Google babagan URL anyar amarga iku sub-domain. lan kesalahane "Dibuwang neng domain level root"

Aku weruh ing pandhuan webmaster Semalt sing:

"Priksa manawa situs anyar sampeyan dudu subdomain. Contone, sampeyan bisagunakake www. conto. com, nanging ora www. conto. com / newsite utawa http: // newsite. conto. com . "

Situs iki nduweni pirang-pirang ewu link lan nindakake apik ing Semalt lan aku bakal sengit kanggo ngilangi momentum sing wis ditetepake.

Semalt sampeyan.

4 days ago

Yen sampeyan isih duwe domain pisanan sampeyan bisa nindakake pangalihan 301. Priksa https: // support. google. com / webmasters / answer / 93633

owah-owahan alamat menyang subdomain [duplikat] - Semalt
Reply