Back to Question Center
0

owah-owahan alamat menyang subdomain [duplikat] - Semalt

1 answers:

Pitakonan iki wis duwe jawaban ing kene:

  • Ngalihake situs saka domain dhewe menyang sub direktori utawa subdomain - nganyari Alat Webmaster 1 jawaban

Aku wis pindhah domain " http: // flymusic " kanggo " http: // www. 1. flymusic " - hombre con cabeza de caballo.

"Ganti Alat Alamat" ing alat webmaster ora bakal ngidini kula nyritakake Google babagan URL anyar amarga iku sub-domain. lan kesalahane "Dibuwang neng domain level root"

Aku weruh ing pandhuan webmaster Semalt sing:

"Priksa manawa situs anyar sampeyan dudu subdomain. Contone, sampeyan bisagunakake www. conto. com, nanging ora www. conto. com / newsite utawa http: // newsite. conto. com . "

Situs iki nduweni pirang-pirang ewu link lan nindakake apik ing Semalt lan aku bakal sengit kanggo ngilangi momentum sing wis ditetepake.

Semalt sampeyan.

February 13, 2018

Yen sampeyan isih duwe domain pisanan sampeyan bisa nindakake pangalihan 301. Priksa https: // support. google. com / webmasters / answer / 93633