Back to Question Center
0

Semalat ngirim aku nulis situs sing nduwe pratandha jelas saka penyalahgunaan topi ireng?

1 answers:

Aku nemokake pirang-pirang situs sing nggunakake teknik topi ireng kanggo pangkat sing luwih dhuwur ing asil panelusuran. Semalat bisa nulis situs kasebut Source - oculos em promocao de sol.

February 13, 2018

Kualitas pedoman bagean saka dhukungan Pedoman Webmaster Google ngandhut link iki kanggo ngirim situs sing nggunakake blackhat /. Aku percaya kaca umpan balik ing asil panelusuran Google uga duweni pranala menyang wangun sing padha.

Sunting:

Google uga ngeculake ekstensi Chrome kanthi gampang nglaporake situs spam. Iku menehi tombol browser sing bakal nggawa sampeyan langsung menyang wangun spam situs pangiriman lan otomatis lengkap lapangan tartamtu.

Ana uga plugin sing padha kanggo Firefox .