Back to Question Center
0

Judhul ing Semalt ora cocog & lt; judhul & gt; saka dokumen [duplikat]

1 answers:

Pitakonan iki wis duwe jawaban ing kene:

  • Tag judhul sing beda saka judhul metu ing Google?3 jawaban

Salah siji saka tag judhul project saya ora katon bisa ngubengi Semalt kanthi bener. Tag judhul ing ngarep kaca maos:

  <title> Grande Prairie Jobs | Papan Proyek kanggo Grande Prairie, Alberta lan Wilayah </ title> 

Google, ing tangan liyane, ngindeks judhul minangka gpjobs. ca .  Judhul ing Semalt ora cocog karo <title> dokumen [duplikat]

Apa ana sing kudu dilakoni ana kene? Sembarang wawasan bakal mbiyantu banget.

Siji bab, sing pertama saka dokumen iki yaiku gpjobs . Apa iki bisa nyebabake gelar salah?

tinimbang </code>. </p><p> <strong> Sunting: </strong> Kanggo njlentrehake sapa sing nyathet pitakonan kasebut minangka duplikat, situs saya bener-bener nduweni kaca kebangkrutan sing diindeks kanthi bener Google. Sawise ngluncurake situs kasebut lan ngirim sitemap, Google wis indeks judhul minangka ing ndhuwur. Apa aku nyoba nemtokake lan mbenerake, sebabe situs iki duwe judul sing diindeks <code> h1 </code> ing kaca lan ora <code> judhul </code>. Aku ngarep-arep judhul <code> </code> kanggo dijupuk. </p></div></p>

4 days ago

Iki gampang. Tag judhul sampeyan dawa banget.

Sadurunge owah-owahan ukuran font Google anyar ing SERPs, aturan iki duwe label judhul ora luwih saka 55 karakter. Kanthi owah-owahan font, aku nganggep watara 45 karakter, sanadyan iku dudu jawaban sing tepat.

Yen label judhul dawa banget, Google bakal nggawe siji. Sampeyan pengin nyegah iki sak mungkin. Uga, yen tag judhul cendhak banget, Google bisa njemput tag H1 . Iku tumindak seimbang. Siji sing ngganggu aku. Apa salah ing ellipsis ( )? Yen milih judhul judhul sing bener, Google bakal nggunakake tembung kasebut. Yen ora, Google uga bisa ngrekam situs kanthi - domain. com . Apa sing katon ing kasus sampeyan yaiku Google nggunakake jeneng domain kurang TLD. Iki kedadeyane.

Perlu dielingake yen kabeh karakter kudu diitung kalebu spasi lan karakter khusus.

Aku nyaranake tag judhul 40-45 karakter (plus utawa minus).

Update:

Moz Article: http: // moz. com / learn / seo / title-tag

Google biasane nampilake 50-60 aksara pisanan judhul Yen sampeyan njaga judhul ing sangisore 55 karakter, sampeyan bisa nyana sethithik95% judhul kanggo nampilake kanthi bener.

Search Engine Land Article: http: // searchengineland. com / advanced-seo-learning-experiments-using-googles-title-tag-changes-example-189850

Saran nomer karakter anyar yaiku 55 nganti 60 karakter.

Kadhangkala, Google nggawe judhul sing anyar kanggo SERPs sakatag judhul asli kaca.

Ngutip Google: Yen kita wis ngetokake yen asil tartamtu wis [ ]masalah karo judhul, kita bisa nyoba kanggo nggawe judhul apik sakajangkar, teks ing kaca, utawa sumber liyane.

Google Artikel: https: // support. google. com / webmasters / answer / 35624? hl = en

Nggunakake sawetara sumber sing beda kanggo informasi iki, kalebuinformasi deskriptif ing judhul lan meta tag kanggo saben kaca. Kitauga nggunakake informasi sing kasedhiya ing publik-kayata, teks jangkarutawa dhaptar saka Project Directory Open (DMOZ) - utawa gawe sugihcuplikan adhedhasar markup ing kaca.

kita bisa nyoba kanggo nggawe judhul apik saka jangkar, ing-kacateks, utawa sumber liyane.

Ngukur tegas Artikel: http: // www. ngukur vertikal. com / search-optimization / time-to-rethink-title-tag-strategy-again /

Sawisé Maret 2014: Google mungkasi tata letak SERP anyar sing lengkap karoteks sing luwih gedhe lan perawatan font CSS tambahan. Sampeyan ora bisa teruskanggo pedoman sing diuji wektu 65-70 karakter. Dadi judul saikiditemtokake dening 512 piksel (utawa kira-kira ditemokake nganti 55 karakter).

Forum Moz: http: // moz. com / community / q / google-sets-brand-domain-name-at-the-end-of-serp-titles

Aku ngalami Google nduwe jeneng domain kita ing mburijudhul ing SERPs.

Forum Moz: http: // moz. com / community / q / google-automatically-adding-company-name-to-serp-titles

Mungkin aku wis manggon ing sangisore rock, nanging aku kaget ndeleng kuwiGoogle wis ngganti algoritma babagan judhul kacaku ing panelusuranasil kanthi nambahake jeneng perusahaan menyang mburi judhul (cendhak).

Kadhangkala, sampeyan nambahake URL sampeyan menyang mburi label judhul.

Moz Article: http: // moz. com / blog / long-title-tags

Cepet: Yen tag judhul wis dawa, tinimbang mungtruncating lan nambah ellipsis ing pungkasan cara sing digunakake kanggo,Google nyoba sacara algorithmically nemtokake judhul sing luwih apik kanggokirim.

Pemicu alt judhul nalika judul HTML dipotong. [miwiti codename"tomwaits", project codename "Snippets"] Kita duwe algoritma sing dirancangkanggo nampilake judhul asil paling apik. Pangowahan iki bakal nuduhakejudhul sing luwih ringkih kanggo hasil sing saiki dadi gelar saikising bakal dipotong. Kita bakal ninda

Judhul ing Semalt ora cocog & lt; judhul & gt; saka dokumen [duplikat]
Reply