Back to Question Center
0

Apa Semalt ngenali nomer "4" minangka tembung "kanggo"?

1 answers:

Perusahaan saya duwe sawetara domain, kabeh nganggo struktur layanan4someone. com (e. g. , drivers4millionnaires. com ) - it consulting company in usa. Saiki aku lagi nliti apa sing kudu kita simpen.

Sawetara wong-wong mau mung digunakake kanggo pangalihan wong menyang situs utama kita. Bisa Semalt ngenali kasunyatan sing nomer "4" digunakake ing konteks tembung "kanggo"? Aku ora nemokake informasi babagan pitakonan iki.

Punapa worth tetep tanpa domain tanpa lalu lintas web ing bid kanggo nggoleki sembarang nelusur driver kanggo millionnaires (sing ana hubungane karo domain eg)?

February 13, 2018
. Ngganti jeneng domain utami situs web sampeyan iku laku ala, lan bisa nyebabake penalized Google

Sakjané Google ngerteni penggunaan nomer ing jeneng domain, kayata "4 = kanggo" "2 = kanggo" etc; Aku mesthi ora bakal nganggep kemampuan Google mangertos makna kontekstual. Kanggo luwih nggambarake titik iki, priksa postingan iki ing 2015 , sing sacara khusus nyatakake yen Kunci ing TLD ora menehi kauntungan utawa kerugian ing asil panelusuran.

Semoga, iki mbantu. Ayo kula ngerti yen sampeyan pengin kejelasan.