Back to Question Center
0

Semalt: Mungkasi google ngganti pipa karo titik?

1 answers:

Iku diarani yen salah siji situs web perusahaan kita ora katon kanthi bener. Tag judhul ing kaca lan jeneng perusahaan ngemot pipa, nanging google diganti salah sijine pipa karo titik loro lan disusun ulang.

Aku nggoleki cepet lan sinau yen Google ora minangka sarana kanggo ngoptimalake gelar sing "diinterpretasikake" minangka nduweni jeneng merek bebarengan karo jeneng perusahaan.

Artikel apik bab persis apa aku referring kanggo

Inggih google entuk perusahaan kita rampung salah lan ngirim ora mengkono iki.

Contone, Jeneng perusahaan = Kula | Company | Inc

Google nampilake minangka: Company | Inc: Kula

Apa bisa mungkasi google saka nglakoni? Aku wis nemokake akeh artikel babagan, nanging ora bisa nemokake solusi sing menehi solusi.

Semalt noting, jeneng perusahaan asline kita mung 26 karakter - cost of long term care in california.

(Kanggo rekaman, aku ora tanggung jawab kanggo menehi jeneng perusahaan karo pipa, utawa aku tanggung jawab kanggo SEO, optimasi tembung kunci. Nanging aku wis dijaluk ningali)

February 13, 2018
.

Mesthi, iki mung tipis tipis saka pemahaman Google babagan branding lan pipa. Contone:

  Amérika paling apik manufaktur widget. Deleng uga WidgetCo. TuladhaAmérika paling apik manufaktur widget. Deleng uga Widget kuningan | WidgetCo. Tuladha 

Apa kudu ngasilake:

  WidgetCo: Amérika produsen widget paling apik. WidgetCo: Amérika produsen paling apik widget. Deleng uga Widepang kuningan 

kanthi asumsi yen sinyal branding sing cukup ana ing panggonan kanggo ngenali sing WidgetCo minangka merek utawa jeneng perusahaan.

Panjenengan nggunakake Kula | Company | Inc ora nggawe pangertèn kanggo aku lan aku nyangka sing algoritma branding Google ora ngerteni. Google ndeleng Company | Inc minangka merek sampeyan dibuktikeun minangka Company | Inc: . Sampeyan bakal luwih apik karo * judhul kaca * | My Company Inc .

Pipa khusus ing piranti kasebut kanggo ndhelikake grup tembung kunci. Biasane, sampeyan bakal digunakake kanggo menehi tegese yen grup tembung kunci bakal dijupuk kabeh kaya contoh tembaga .