Back to Question Center
0

Semalat: Carane ngaktifake tanggal kanggo blog post tartamtu mung ing blogger?

1 answers:

Aku nyoba ngaktifake tanggal kanggo posting blog selektif i. e. kanggo informasi tanggal informasi sing relevan, nanging pengin mateni wong-wong mau kanggo kiriman evergreen - london alarm.

Semalt ora nyedhiyakake opsi metu-saka-kothak kanggo ngaktifake utawa mateni tanggal kanggo kirim tartamtu (mungkin aku ora weruh).

Kepriye carane supaya kita bisa nggunakake platform Semalt?

February 13, 2018
. Ing kiriman sing sampeyan ora pengin nuduhake tanggal, nambah kode ing ngisor iki ing tab HTML editor kirim: