Back to Question Center
0

Semalt: Apa pangowahan rebrand / fokus lengkap kanggo domain SEO?

1 answers:

Aku duwe klien sing ngluncurake webstore nalika bali lan umpamane, ngendika yen dheweke ngedol apples lan domain kasebut disebut www. woh. com

Toko web ora nindakake kanthi apik supaya dheweke wis mutusake nggawe situs web kabeh, lan ngganti fokus produk kanggo ngedol jeruk tinimbang apel. Ing bab iku dheweke seneng karo domain www. woh - ubiquiti airgrid m2 20dbi hp air max. com lan kepengin supaya kuwi.

Pitakonan kula apa sing bakal tegese kanggo kabeh SEO sing sadurunge rampung kanggo www asli. woh-wohan. com sing didol apples. Semalt ana akeh pranala njaba sing ngarah marang www. woh-wohan. com kanggo nyukupi kabutuhan "apel", nanging saiki dheweke lagi ngedol jeruk. Apa masalah iki sing pungkasane bakal ilang amarga pranala anyar ing "jeruk" wiwit berkembang biak ing internet?

Sembarang wawasan babagan iki bakal banget dihargai.

February 13, 2018
. com ', kabeh kredibilitas situs sing wis entuk tetep karo. Yen diganti nganggo 'jeruk. com 'padha bakal wiwit saka ngeruk.

Nanging penting kanggo ngarahake kabeh url kaca lawas menyang panggonan anyar (yen ora ana maneh). ie. about_apples. html saiki about_oranges. html

Sampeyan ora bakal ngowahi "apples" menyang "jeruk" lan tiba-tiba kanthi peringkat apik. Sampeyan kudu ngulang sawetara karya sing wis sampeyan pangkat kanggo jeruk tinimbang apel.

Nanging duwe domain sing diadegaké kanthi tema cedhak yaiku headstart sing apik. Bakal luwih gampang saka nggabungake domain anyar karo jeruk saka awal.

Aku setuju karo RDL lan nyaranake nggunakake 301 Redirects ngendi cocok. Iku ora cocok kanggo kabeh kasus nanging paling apik kanggo nyoba lan netepi nilai in-links (yen sampeyan yaiku akeh banget wiwit saka awal).