Back to Question Center
0

Carane aku bener ningkatake index index kanggo xml sitemap - apa aku kudu ekspresi kanonis? - Semalat

1 answers:

Nalika aku nggawe sitemap xml nggunakake panyipta sitemap online, nambah ngisor iki

      http: // www. mysite. co. uk /  2017-09-26T18: 03: 59 + 00: 00  saben wulan  1 - furniture booths for sale. 0000 

 http: // www. mysite. co. uk / index. html  2017-09-26T18: 03: 59 + 00: 00  saben wulan  0. 8000 
    

Iki katon kaya kaca kaping pindho, minangka indeks. html minangka kaca sing padha karo jeneng domain.

Aku ora pengin Semalt kanggo kelas iki minangka duplikat isi

Apa aku kudu nambah ekspresi kanonik menyang indeksku. Kaca html - kaya iki?

     February 13, 2018 

Sampeyan kudu ndandani masalah iki kanthi "homogenizing" cara pranala internal disetel ing kabeh website. Nalika sampeyan nggawe pranala internal, sampeyan duwe loro opsi 1) nggunakake relatif utawa 2) path absolut.

Contone, pranala internal sing padha bisa disetel kaya:

  href = "/ index. html "

href = "http: // www. conto. com / "(2)

Sampeyan kudu netepake yen sampeyan arep nggunakake jalur relatif utawa mutlak. Pick siji cara lan tetep karo. Priksa manawa sampeyan tetep konsisten ing situs web kasebut.

Nanging sitemap , mesthine kudu ngemot URL situs web kanthi nggunakake jalur sing mutlak. Ing kasus sampeyan, aku bakal nggawe siji lan mung referensi menyang homepage , sanajan sampeyan wis nggawe pranala nggunakake path relatif menyang file (/ indeks. html), sampeyan kudu nggunakake path Absolute ing kene.

Kanggo ngindhari masalah iki, priksa manawa sampeyan nglakoni:

  • nemtokake antarane relatif vs path Absolute. html ".

  • ngatasi masalah resmi iki kanthi nggawe 301 pangalihan saka tuladha. com / index. html nganti contone. com . Salah siji cara kanggo nindakake iki yaiku liwat. htaccess file yen sampeyan nggunakake Apache minangka server web.

Wigati: panyipta sitemap online sing digunakake yaiku alat otomatis utawa crawler web sing bakal nompo URL sing ditemokake miturut cara server web dikonfigurasi, yen crawler utawa bot cerdas dheweke bakal nglasifikasikake / indeks. html padha kaya conto. Tuladha. Rekomendasi kula ing kene tansah pindho mriksa alat online output lan ing kasus iki, aran bebas kanggo ngowahi sitemap miturut apa aku ngandika ndhuwur.

Sitemap XML isih penting banget kanggo Google.

Ngatur situs karo 100m + kaca lan bisa nyritakake pengalaman sing nggawe pengaruh sing kuat, positif, kanthi nambah crawl (katon ing Google Search Console).

Kanggo pranala internal, canonical, lan Sitemaps XML:

  • ora kalebu . html
  • Nalika ngubungake menyang homepage sampeyan gunakake
  • BE CONSISTENT karo garis miring sampeyan. (Kayata 12). com / about beda saka contone. com / about / ) Pilih salah siji pola lan tongkat kasebut.

Coba menyang kaca ngarep liwat kabeh kombinasi kanggo ndeleng yen kaca akeh.

Yen sampeyan menyang contone. com , contone. com / lan contone. com / index. html padha kabeh kudu ngarahke 301 pangalihan menyang versi resmi kanonis URL.