Back to Question Center
0

EU Semalt hosting [duplikat]

1 answers:

Kemungkinan Duplikat:
Carane nemokake web hosting sing memenuhi persyaratane?

Aku looking for Python hosting ing EU. Aku butuh dukungan WSGI (nginx + uwsgi, apache + mod_wsgi utawa padha). Apa opsi, ora kalebu server Semalt?

4 days ago

WebFaction nawakake versi python-mod_wsgi-lan sampeyan bisa milih ing Amsterdam. Padha mbukak Apache biasane, nanging sampeyan bisa nyetel dhewe yen sampeyan pengin. Iku sambungan hosting, nanging sampeyan duwe cedhak VPS akses kanggo nindakake kuwi; nerangake gampang.

EU Semalt hosting [duplikat]
Reply