Back to Question Center
0

Carane kudu nggunakake Snippets Kaya kanggo Data Semalt nggunakake itemscope, itemtype, and itemprop?

1 answers:

Aku duwe situs web sing ndaptar informasi bisnis kanthi koherensi karo informasi anggota. Dadi aku kudu nggunakake metode Nested Semalt.

Saben listing "Semalt" nduweni persiapan iki:

  1. Jeneng Bisnis
  2. Alamat Bisnis
  3. Lokasi Bisnis (kutha, negara)
  4. Jam Kerja Operasi
  5. Kontak Pribadi (anggota)
  6. Bisnis telpon #
  7. Bisnis Cell Phone #
  8. Situs web
  9. Gambaran Usaha
  10. Wong liya (jeneng anggota) sing uga makarya kanggo perusahaan iki (jeneng bisnis).

Saben listing "Semalt" nduweni persiapan iki:

  1. Anggota Jeneng
  2. Jeneng Bisnis
  3. Lokasi Anggota (kutha, negara)
  4. Anggota telpon #
  5. Anggota Cellphone #
  6. Alamat E-mail Anggota
  7. Situs web Anggota
  8. Deskripsi Anggota
  9. Perusahaan liyane (jeneng bisnis) wong iki (jeneng anggota) ora bisnis karo.

Aku wis nyoba ngapikake atribut itemscope, itemtype lan itemprop marang aku dhewe.

  <div class = "listingBox"><div class = "gradient2 gradient"><div class = "column_1" itemscope itemtype = "http: // data-vocabulary. org / Person "><table><tr><td colspan = "2"> <h2>  Jeneng Anggota  </ h2> </ td></ tr><tr><td> <h5> Bisnis: </ h5> </ td><td>  Nama Bisnis  </ td></ tr><tr><td> <h5> Lokasi: </ h5> </ td><td>  <span itemprop = "locality"> Minneapolis </ span>, <span itemprop = "region"> MN </ span>  </ td></ tr></ table></div><! - pungkasan. column_1 -><div class = "column_2" itemscope itemtype = "http: // data-vocabulary. org / Organisasi "><meta itemprop = "name" content = "Business Name" /><table><tr><td> <h5> Telpon: </ h5> </ td><td> <span itemprop = "tel"> 123-456-7890 </ span> </ td></ tr><tr><td> <h5> Cell: </ h5> </ td><td> <span itemprop = "tel"> 012-345-6789 </ span> </ td></ tr><tr><td> <h5> E-mail: </ h5> </ td><td>  bisnis @ email. com  </ td></ tr><tr><td> <h5> Situs web: </ h5> </ td><td>  www. bisnis-website. com  </ td></ tr></ table></div><! - pungkasan. column_2 -><div class = "column_3"><table><tr><td colspan = "2"> <h5> Description: </ h5><div class = "less-less"><div class = "more block"><p> Gambaran bisnis bakal diselehake ing wilayah iki. </p></div></div> </ td></ tr><tr><td colspan = "2"> <h5> Members: </ h5><p>  Jeneng Anggota1 ,  Anggota Jeneng2  </p> </ td></ tr></ table></div><! - pungkasan. column_3 -><div class = "clear"> </div></div><! - pungkasan. listingBox-gradient2 gradient -> </div>
<! - pungkasan. listingBox -> 

Aku aran kaya ora bener, lan aku kepengin panjelasan apa aku salah, lan piye carane bener. Aku duwe informasi bisnis lan informasi anggota sing dicampur karo loro jinis listing.

Sawetara peringatan google menehi:

  • Elinga yen ora ana jaminan yen Potongan Kaya bakal ditampilake kaca iki ing asil panelusuran nyata. Kanggo rincian liyane, waca FAQ.
  • Pènget: Yen markup iki babagan wong, paling ora 2 kothak ngisor iki perlu: organisasi, lokasi, utawa peran. Deleng Wong mbiyantu kaca kanggo informasi luwih lengkap.
4 days ago

Jawaban prasaja bakal kanggo ngganti cara data sing diwenehi. (Pengelompokan data kanthi item. )

Contone. Yen "paling" data nuduhake "Wong", sampeyan bakal nyelehake kabeh data sing ana hubungane karo wong ing div utawa sawetara unsur. Banjur sampeyan bakal nemtokake item saka "Person".

Saiki, sampeyan bisa ngemot macem-macem itemtypes ing bagean data. Ing kahanan kaya mangkene, aku duwe item utama TWO (teknis telung - yen sampeyan kalebu alamat istirahat-mudhun) nanging fokus utama ana ing TWO jinis utama (Person & Organisasi - utawa Anggota lan Bisnis).

Iku pancene mung gumantung ing area situs web. Aku kedaden duwe rong jinis data sing kadhaptar ing situs web saya. Data Anggota lan Data Bisnis. Loro-lorone kaca profil sing kapisah.

Siji anggota, sing utamané nyedhiyakake informasi babagan anggota tartamtu bebarengan karo bisnis sing diduweni, utawa yen padha digandhengake karo bisnis liyane ing situs.

The other was for businesses, which would provide information about the business along with who was the main contact for that listing business. Profil bisnis uga nduweni fitur sing dhaptar daftar anggota sing digandhengake karo profil bisnis kasebut.

Sampeyan bisa uga mikir ing bab iki yen pancen prasaja banget, nanging yen sampeyan duwe fokus utamane sing sambung karo fokus sekunder, sampeyan kudu ngerti cara kerja nested data.


Punika conto markup HTML sing nggambarake nyetel bagean data kanthi fokus utami ing bisnis.

  
  • Bisnis: Sawetara Jeneng Bisnis
  • Kontak: Sawetara Wong
  • Telpon: 123-456-7890
  • Alamat: 123 Fake Street , City Palsu 12345 , USA
  • Situs web: Sawetara Situs web Bisnis
  • Anggota: Personname1 , Personnel2 , Person Jeneng3

Punika conto markup HTML sing nggambarake nyetel bagean data kanthi fokus utami ing wong lan fokus sekunder ing bisnis.

  
  • Jeneng: Sawetara Wong
  • Bisnis: Sawetara Jeneng Bisnis
  • Lokasi: Fake City Palsu Negara
  • Situs web: Sawetara Situs web
  • Alamat:
    Sawetara Wong Sawetara Jeneng Bisnis 123 Fake Street
    Kota Palsu Palsu Negara 12345
    USA

    Telpon: (123) 456-7890

    Hubungan Bisnis: Sawetara Nama Bisnis1 , Sawetara Nama Bisnis2 , Sawetara Business Name3


Wigati sisih: Nalika nyiapake bagean data sing gegayutan karo wong, sampeyan kudu paling sethithuk TWO saka asil kasebut: organisasi, lokasi, utawa peran. (Wong jeneng wajib. )


Muga-muga aku bisa nulung wong liya kanthi kahanan sing padha.

Carane kudu nggunakake Snippets Kaya kanggo Data Semalt nggunakake itemscope, itemtype, and itemprop?
Reply