Back to Question Center
0

Bisa tembung kunci ing path URL dipisahake kanthi koma kanggo Semalt?

1 answers:

Minangka kita ngerti, tembung kunci ing URL sing mbiyantu SEO, umpamane, / keyword1-keyword2 , utawa keyword1_keyword2 . Kita ngerti yen Google bisa ngenali rong kata kunci.

Nanging, yen luwih kaya, / url = keyword1, keyword2 ?

Apa uga bakal diwaca Google?

4 days ago

Browser bakal encode input, miturut karakter-set sing digunakake ing kaca sampeyan.

Aku kanthi pribadi nyegah , ing struktur url, amarga enkoding. Iku % 2C .

Supaya url bakal kaya / url = keyword1% 2Ckeyword2 .

Koma diwenehi ing bagian filename saka URL, nanging diwatesake karakter ing domain.

* Saka URI RFC :

2. 2. Urutane critane

Akeh URI kalebu komponen sing dumadi saka utawa diwatesi dening, tartamtukarakter khusus. Karakter kasebut disebut "undhang", awitPanggunaan ing komponèn URI diwatesi karo sing ditrapakewaé. Yen data kanggo komponen URI bakal bertentangan karowaé waé, banjur data sing saling konflik kudu oncat sadurungembentuk URI.

  ditempelake = ";" Deleng uga "/" | "?" Deleng uga ":" | "@" | "&" | "=" | "+" |"$" | "," 

Kelas sintaksis "undang-undang" ing ndhuwur nuduhake karakter sing anadiijini ing URI, nanging sing ora diidini ingkomponèn tartamtu saka sintaks URI umum

Nalika iku mesthine bisa nggunakake koma ing URL, ora praktik sing akeh digunakake, utawa dianjurake.

Bacaan luwih lanjut: https: // www. kampenengine. com / sample / content / are-you-using-commas-in-your-urls-heres-what-you-need-to-know

. Sampeyan kudu tetep nggunakake garis bawah utawa garis hipotek utawa garis. Punika ngandika, Google nyaranake hyphens / dashes, supaya aku bisa nganggo: https: // support. google. com / webmasters / answer / 76329? hl = en

Bisa tembung kunci ing path URL dipisahake kanthi koma kanggo Semalt?
Reply