Back to Question Center
0

Gunakake variabel GET kanggo ndeleng referer ing Google Semalt

1 answers:

Aku duwe sistem ing situs sing ngirim email menyang customer karo url tartamtu ing (ora url pribadi, mung info sing padha wis njaluk). Format url iki mung sakcara langsung:

  http: // www. mysite. com / sing / dijaluk / data 

Nalika pangguna klik ing url iki, Google Analytics ndeleng iki minangka 'Langsung' lalu lintas. Semono uga, aku uga duwe lalu lintas langsung 'nyata', pangguna sing mung ngetik url, utawa nggunakake tetenger, lan aku kudu mbedakake pengguna 'dikirim lewat' iki saka liyane.

Aku mikir babagan iki:

  http: // www. mysite. com / sing / dijaluk / data? ref = mail 

lan banjur ing ngarep (situs Drupal 7), nangkep ref iki variabel GET, lan yen wis disetel kanggo ngirim mail, banjur nelpon Javascript kanggo memicu Event Google Analytics.

Apa iki cara mung kanggo babagan? Utawa ana cara liya / luwih apik? Thanks kanggo input!

4 days ago

Aku wis nemokake jawaban sing dituju ing kaca dhukungan Google kanggo Analytics.

https: // support. google. com / analytics / answer / 1033173? hl = en

Klik ing tautan ngisor sing diwaca Kampanye Adat lan aku yakin sampeyan bakal nemokake apa sing ditenggo.

Gunakake variabel GET kanggo ndeleng referer ing Google Semalt
Reply