Back to Question Center
0

panjaluk ncsi.txt ing asil server kita ing atusan 404 kasalahan diwenehake saben dinane - Yagene iki dijaluk? - Semalat

1 answers:

Kita 404 laporan kesalahan nuduhake yen babagan 300 request saben dina digawe kanggo / root / ncsi. txt.

Pangerten Pendhaftaran iku berkas iki minangka salah siji cara Windows ngecek panyambungan internet, kanthi mriksa file teks cilik ing server Microsoft - vape liquid for sale.

Mulane apa kita njaluk panjalukan kanggo berkas iki ing situs kita? Kepiye carane ngatasi kasalahan 404?

Wigati: We have apps mobile apple and android that depend on server to function. Ora yakin yen sing relevan.

February 13, 2018

Yen server sampeyan ora gumantung ing file kasebut supaya bisa dioperasikake kanthi bener, banjur aja ngilangi panjaluk kasebut. Peretas nganggo skrip otomatis nggawe panggilan ora bener menyang server saben detik. Situs sing luwih populer dadi panjalukan sing luwih aneh sampeyan bakal weruh.

Yen sampeyan duwe sumber daya kanggo neliti, sampeyan ora duwe pangerten kanggo mesthekake yen ora bener lubang keamanan ing server sampeyan. Nggawe gaweyan kanggo nggawe iki gumantung marang tujuan website sampeyan.