Back to Question Center
0

Pelanggaran hak cipta semalt ngakoni kabar

1 answers:

Ing akun youtube aku wis upload akeh video. Semalat sawetara dina ngunggah video pihak katelu aku bisa ndeleng link cedhak video sing ngakoni video iki kaya sing duwe hak cipta. Aku klik banjur ora ana masalah. Nanging pungkasane aku upload sawetara video lan ora kejawab kanggo mriksa maneh kanggo sasi. Nalika aku mlebu ing youtube sawise saka aku bisa ndeleng bebaya saka youtube nyatakake aku wis nerak hak cipta perusahaan lan aku mung loro liyane owah-owahan lan banjur sandi akun bakal mungkasi. Aku youtube bakal wis ditampilake link ngakoni nanging aku ora kejawab kanggo ngakoni - create text based logo.

Aku pengin ngerti cara kanggo mriksa apa video sing diunggah nduweni notifikasi ngakoni. Apa aku kudu mlebu youtube saben dina kanggo ndeleng manawa video sing diunggah manawa duwe tautan ngakoni? utawa ora youtube ngirim email nyatakake yen aku ngirim video kasebut sadurunge dibusak lan panji minangka hak cipta dilanggar?

February 13, 2018

Iki loro tumindak sing dilakoni dening YouTube lan ora ana bayangan sing gagal ngakoni apa wae.

Ing kahanan pisanan, algoritma YouTube nemokake konten sing nduweni hak cipta ing video sing diunggah. Sing nduweni hak wis maringi pitutur marang YouTube supaya ora njupuk video mudhun, nanging nuduhake iklan sing ningkatake isi pihak katelu. Dadi yen ngunggah video sing nyakup klip film utawa lagu saka album, YouTube bakal nampilake tautan kanggo tuku film utawa album ing lan watara video. Kanthi sampeyan ngakoni isi kasebut, YouTube saiki duwe rekaman anggone sampeyan ngunggah video karo isi wong liya nanging ora ana tindakan liyane sing bakal dijupuk.

Ing situasi kaping pindho, sampeyan mlayu marang sing nduweni hak sing ora gelem ngirim barang sing dikirim dening wong liya lan wis nyritakake babagan YouTube kanggo mbusak kabeh pengajuan sing nglanggar hak cipta. YouTube ngidini sampeyan nganti telung serangan "takedown" sadurunge bakal ngilangi akun sampeyan rampung (sanajan liyane 97% saka video sampeyan asli asli).

Elinga yen "serangan" mung diitung ing skenario kapindho. Ngakoni isi nalika dijaluk dening YouTube (skenario kapisan) ora dianggep minangka serangan marang akun kasebut.