Back to Question Center
0

Apa sing nyebabake tandha Google Semalt bisa digunakake ing sawetara mesin nanging ora ana ing liyane?

1 answers:

Judhul pitakonan iki nyatakake kabeh.

Aku nyoba kanggo nganyari kode sandi saka cara sing ora ditemtokake _getTracker

kanggo _createTracker
, nanging aku ngalami ora konsisten. Aku wis nyoba loro cara tradisional lan Async (nggunakake JSP kalebu), nanging kabeh padha duwe asil sing padha - smart way technology. Pendhaftaran pageviews, lan liyane ing kantor kabeh katon ing analytics, nggunakake loro cara. Kunjungan klien saka mesin dhewe ora katon. Aku wis nyoba macem-macem tes kasus, nanging kunjungan sing nggunakake _createTracker
mung ora ndhaftar ing kabeh kanggo wong, lan mine apa. Kunjungan saka mesin nggunakake _getTracker
aja muncul.

Padha nyoba ing macem-macem mesin, lan aku wis mlaku liwat karo langkah-langkah, supaya aku ngerti iku ora mung kesalahan pangguna. Aku wis diverifikasi sing komputer merdika liya (njaba jaringan) nduwe kunjungan sing dilacak, dadi aku bingung kenapa kunjungan sing ora dituduhake. Iku uga mumetake kanggo nuduhake yen tag anyar bisa digunakake kanggo aku, nanging ora mung ing mesin.

Aku ngerti yen yen wong wis mateni javascript bakal nyebabake tandha ora bisa digarap, nanging aku kepingin weruh yen apa maneh sing bisa nyebabake kunjungan kasebut ora diakoni? Aku bakal ngucapake saran wae.

Saiki nyoba kode iki: (Semalt ing kabeh kasus uji, nanging ora mesin klien)

                                                
February 13, 2018
. Apa sampeyan bisa entuk akses menyang mesin klien? Aku nyaranake mlaku kaya Fiddler2 utawa Wireshark supaya katon ing panjalukan HTTP metu ing mesin klien. Delengen yen pancene ngirim panjalukan menyang google sing gegandhengan karo nelusuri nalika padha mencet ing situs sampeyan, lan yen kabeh panjalukan ditampa kanthi resik (e. g

Maneh, yen sampeyan bisa njaluk akses fisik menyang mesin klien sing dimaksud, aku bakal mriksa console pangembang ing sembarang browser lan verifikasi yen (a) JS wis ditulis ing dokumen lan (b) ing. js file wis parsed lan (c) ora ana kasalahan ing ngirim dokumen utawa ing JS dhewe

EDIT: Uga, nalika nliti panjalukan metu, priksa manawa ana siji kanggo "__utm. gif ". js script, lan nyatane kepiye pelacakan karya

. Mulane cara ingdhaptar iki kudu mbukak mung obyek tracker sing digawe nggunakake _gat variabel global. Kabeh cara liya kudu disebut nggunakake obyek global _gaq kanggo pelacakan asinkron.

Aku rumiyin nyangka iki minangka masalah saringan utawa tandha "Track-Me-Not" sing disetel. Ing kasus manawa, manawa browser klien sampeyan ora ndhukung proksi / firewall sing mbatesi, ora nduweni piranti lunak pribadi privasi sing diinstal utawa dinonaktifake (kayata AVG Antivirus) lan mriksa persiyapan ing Google Analytics yen ora ana filter sing digunakake (kayata Ngilangi IP Adresses).

Aku pancene ora nyoba nganggep apa-apa, nanging ing kasus iki ternyata iki nggodhok nganti rong pengertian beda apa sing kudu dilakoni nalika nglamar filter sing canggih, lan nyatane yen dheweke duwe lapangan ekstra. Kanthi ngasumsi sampeyan ana ing Content> All Pages lan ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa ndeleng ukuran utama, dimensi sekunder, lan sampeyan bisa ndeleng kotak panelusuran kanthi kaca pembesar utawa ora, banjur Filter Ulang.

Kanggo ngilangi lalu lintas prod, kita milih ukuran sekunder Host, lan banjur ing filter, kalebu ing host kalebu testdomain. Tuladha. Panganggo iki ngetik iki menyang kotak telusuran, tinimbang ing dialog filter, lan mung alesan sing ora weruh asil Kanggo ngapa iki kolom Google Analytics bakal muncul ing Firefox, lan ora Chrome Aku pengin ngerti apa karo sing.