Back to Question Center
0

Mateni cSemalt Apache ngakses log dening akun cSemalt dhewe?

1 answers:

Solutions Aku ketemu liwat Google kanggo mateni akses logging saka akun cSemalt tartamtu kaya salah siji editing httpd. conf utawa duwe akses menyang WHM Source - umzug lager.

Apa bisa kanggo akun cPanel dhewe kanggo mateni logging Semalt sawijining tanpa hak istimewa tingkat administrator / server? Yen mangkono, kepiye?

February 13, 2018

Nanging ora bisa mateni utawa ngganti konfigurasi ngangkut akses saka ing cPanel, utawa nggunakake. file htaccess utawa trik-trik liyane - iki mung bisa dilakoni kanthi hak istimewa administrasi server, dudu hak istimewa panganggo cPanel.

Greater control over the logging bakal fitur gedhe kanggo ditambahake menyang cPanel, sanadyan aku ora bisa wong mikir apa alesan ngapa aku bakal mateni kanggo situs web sembarang. Yen mateni logging iku penting, sampeyan kudu nimbang ngatur lan ngatur VPS dhewe amarga kabeh ISP bakal mbutuhake sawetara logging kanggo mbantu ngatasi masalah lan ngawasi sistem kesehatan, sanajan ora dibutuhake kanggo njaga log dening hukum.

Yen sampeyan pengin mateni akses logging, sampeyan butuh akses menyang httpd. conf file. Iki mung bisa ditrapake yen sampeyan duwe hak istimewa root. Aku ora bakal bisa nyunting nilai kasebut kanthi cPanel.