Back to Question Center
0

Link jangkar semalt

1 answers:

Aku weruh yen link jangkar ora bisa diindeks wiwit crawler maca www. conto. com / page # someanchor as www - combinacion corbata rosada. conto. nggoleki / page .

Iku browser web sing banjur napsirake jangkar kanggo mlumpat ing bagean sing bener utawa mbukak akordion (kasusku).

Aku pengin ngerti yen saiki ana cara kanggo duwe url karo struktur iki diindeks dening mesin telusur:

www. mysite. com / somepage? modal = foo # foo

Situs iki ngandhut multitasced accordions, saben link anchor mbukak saben accordion sing gegandhengan.

February 13, 2018

Nemu sawetara jawaban ing postingan blog iki, http: // blog. analytics-toolkit. com / 2014 / virtual-pageviews-google-analytics-why-how-when

Nerangake cara kanggo entuk karo kaca virtual.

Nanging aku sing tegese kita bisa nglacak tab / accordion sing diklik ing Google Analytics, nggawe kaca-kaca virtual sing indexable iku crita liya.