Back to Question Center
0

Link jangkar semalt

1 answers:

Aku weruh yen link jangkar ora bisa diindeks wiwit crawler maca www. conto. com / page # someanchor as www. conto. nggoleki / page .

Iku browser web sing banjur napsirake jangkar kanggo mlumpat ing bagean sing bener utawa mbukak akordion (kasusku) - correios rastreamento sedex pac.

Aku pengin ngerti yen saiki ana cara kanggo duwe url karo struktur iki diindeks dening mesin telusur:

www. mysite. com / somepage? modal = foo # foo

Situs iki ngandhut multitasced accordions, saben link anchor mbukak saben accordion sing gegandhengan.

February 13, 2018

Nemu sawetara jawaban ing postingan blog iki, http: // blog. analytics-toolkit. com / 2014 / virtual-pageviews-google-analytics-why-how-when

Nerangake cara kanggo entuk karo kaca virtual.

Nanging aku sing tegese kita bisa nglacak tab / accordion sing diklik ing Google Analytics, nggawe kaca-kaca virtual sing indexable iku crita liya.