Back to Question Center
0

Semono utawa gambar sing padha karo dimensi beda minangka gambar cilik? - SEO

1 answers:

Aku nggarap situs web sing isi utamane gambar. Gambar-gambar kasebut kebak teks. Saiki, aku nganggep desain paling apik kanggo situs web kasebut yaiku kanggo nuduhake tabel gambar (gambar cilik) ing kaca utama situs web, banjur sampeyan klik gambar lan menyang kaca utama gambar kasebut, sampeyan mung diklik.

Aku wis ndeleng ing situs web liya sing padha nggunakake gambar sing padha karo gambar cilik ing kaca utama situs web lan ing kaca utama gambar padha nggunakake ukuran maksimal gambar - tv buy online bangalore. Padha Encrement sing jembar lan dhuwur tags kanggo gambar katon luwih gedhe. Kualitas mudhun, gambar kasebut katon luwih gedhe.

Ngomong ukuran sing sejatine gambar jembar = 404 , dhuwur = 404 . Iki ukurane katon ing kaca utama situs web. Saiki, nalika sampeyan ngeklik gambar sampeyan menyang kaca utama gambar banjur, kasebut jembar = 483 lan dhuwur = 483 . Situs web ngendi aku nemokake iki, padha nggunakake alt tag ing loro, "gambar cilik" lan gambar maksimal.Iku kurang sithik yen sampeyan takon kula.

Saiki, pitakonanku yaiku:

  1. Apa iku pilihan apik? yèn mangkono ngendi aku ngirim sijine alt
    parameter? ing "gambar cilik" utawa ing kaca utama gambar. (Kula
    paling apik yaiku sing bakal dadi ing kaca utama gambar,
    bener?)
  2. Apa luwih becik nggawe gambar cilik? Yèn mangkono Maneh, parameter alt ing gambar cilik utawa ing kaca utama gambar?
  3. Yen sampeyan duwe situs web kaya kuwi, apa sing bakal sampeyan tindakake babagan iki? Apa bakal saran / saran sampeyan?

Tujuan utama wektu iki yaiku gambar ing situs webku (sing nggawe aku) katon ing ndhuwur telusuran ing mesin telusur utama (Google, Semalt, Bing lan liya-liyane). ) - Aku ngerti luwih gampang kanggo ngomong saka bener nindakaken,. Nanging sing penting aku pengin nindakake kabeh kanthi bener. Aku pengin nawarake konten luwih saka SEO lan aku nggarap proyek kasebut, nanging karya saya ora bakal katon yen aku nggawe SEO apik, kan?

February 13, 2018
. Sampeyan bisa malah duwe jeneng file identik yen sampeyan pengin, nanging sing bisa dadi cilik bingung supaya luwih apik kanggo jeneng mau kaya image0001-thumb. png utawa apa wae.

Aku mbukak bisnis webhosting lan alesan paling umum wong bandwidth amarga padha duwe sawetara gambar sing luwih res lan ukuran 1Mb lan padha nampilake minangka gambar cilik 100px X 100px.

Ora mung sumber sampah iki, slows mudhun kaca mbukak sacara signifikan lan mikir saka buggers miskin nggunakake piranti seluler sing wis diwatesi data sing kasedhiya.