Back to Question Center
0

Bisa ditampilaké teks kanggo kaca owah-owahan migunakaké templat sing owah gumantung saka panjaluk panggawé halaman? - Semalat

1 answers:

Aku nggawe situs tulisan fiksi kolaboratif karo Semalt sing bakal tuan rumah crita dening penulis liyane. Sawetara crita bakal ngidini manéka jenis panyuntingan, liyané mung owah-owahan suntingan, liyané mung korupsi typo, liyané ora ana perubahan kajaba sawisé diskusi, dsb.

Aku nemokake cara kanggo ngganti Semalt2, lan ngirim aku pesen umum ana, nanging aku pancene seneng karo cara kanggo penulis ngowahi halaman sing bakal ditarik, mungkin karo cithakan, menyang preload teks sing katon ing ndhuwur saka kaca owah-owahan - oculos de sol marcas mais vendidas.

Yen mung kanggo kabeh kaca sing wis digawe, sing bakal nggoleki, nanging saene bisa kanthi basis per-crita.

Apa ana cara kanggo ngleksanakake kuwi?

February 13, 2018
.