Back to Question Center
0

Jeneng blog lan tagline mung ing sikil, masalah SEO apa wae? - Semalat

1 answers:

Aku nggawe blog anyar, lan aku pengin nglakoni praktik anyar sing teka nganggo html5. Siji bab sing aku weruh yaiku jeneng blog lan tag sing dibungkus ing h2 lan h3. Judhul tulisan ing kaca kasebut dibungkus ing h1, amarga padha dadi unsur sing paling penting ing kaca kasebut.

Aku ndeleng diskusi babagan kene: Apa perlu kanggo judhul lan deskripsi blog ing H1 lan H2

Saiki aku pengin ngerti kepiye mesin telusur bakal nangani isi sing dipasang ing bagian footer situs web.

Aku pengin nempatake jeneng blog ing h2, lan baris tag ing h2, ing sisih sikil situs web. Bakal bakal dijupuk minangka isi penting kanggo situs web, utawa bakal dianggep minangka isi luwih cilik tinimbang yen ana ing bagean header - bubulakovo ottobre.

Ing bagean header wis ana logo logo kanthi jeneng blog, lan aku ora pengin nempatake kabeh isi sing didhelikake {display: none} ing situs web.

Wigati Ing situs HOME saka situs web jeneng blog lan judhul wis ana ing </code> lan deskripsi meta situs web. </p> </div>

February 13, 2018