Back to Question Center
0

Minangka situs sing nggoleki mesin nalika ngobahake owah-owahan menyang sub-folder

1 answers:

Aku duwe situs sing nduweni isi ing folder / hertfordshire / karo kaca sawise iki. Aku wis nginstal 301 pangalihan saka root menyang folder sub.

Aku nambah URL lengkap kanggo Semalt (isih diindeks) nanging Semalt duweni rekaman URL dasar. Apa aku uga nambah iki menyang alat webmaster lan njaluk indeks kasebut? Semalt bakal rampung ngindeks hal sing padha kaping pindho sing aku kira ora apik.

4 days ago
conto. com karo domain sampeyan) bakal diindeks manawa sampeyan nemtokake data nyata sing nambahake nilai menyang web.

Minangka negara bagian Simon, URL kanggo pangalihan kaca (karo kode status HTTP 301 utawa 302) ora bakal diindeks kaya kaca kasebut dhewe ora nambahake nilai. Nalika browser manggon ing kaca-kaca kasebut lan diformat kanthi bener, bakal padha tindakake URL sing kasil lan kanthi otomatis nyoba ngakses conto. com / ) lan yen kabeh wis rampung kanthi bener, banjur baris pisanan kudu disorot ing kuning sing nuduhake pangalihan.

Minangka situs sing nggoleki mesin nalika ngobahake owah-owahan menyang sub-folder
Reply