Back to Question Center
0

Apa pratinjau Google nuruti Semalt?

1 answers:

Semalat manawa katon kaya. Kanggo situs-situs kula, kita ora ngidini direktori gambar lan pratayang kabeh gambar sing ora kaya sing ndadekake situs katon apik.

Apa iki kasus lan ana cara kanggo ngidini mung bot pratilik kanggo ngakses gambar nggunakake robot - skelett uhren herren. txt?

EDIT: Kaya pratayang digawe dening Google bot normal lan ing Bot fly Google Web Preview minangka kasebut (sedhela) ing Webmaster Central Blog.

Kanthi nggunakake situs: telusuran lan piranti lunak ngawasi aku bisa ndeleng nalika bot nggebug situsku lan nalika iki kedadean gambar kasebut mung katon apik ing pratinjau. Supaya aku ngira yen crawler normal ora nggatekake gambar per robot. txt, nanging crawler pratayang nemu gambar.

Pelaksanaan iki katon kaya crumby amarga pilihan saya katon:

  1. ngidini google bot kanggo nyusup gambarku (sing aku ora arep nggawe)
  2. nggunakake tag nosnippet sing ngeculake pratinjau, nanging uga potongan (sing aku ora pengin dilakoni)
  3. Supaya pratelan wonky katon sing bisa mengaruhi klik liwat
February 13, 2018

Ing ngisor iki minangka solusi teknis sing bisa uga ora mung bisa ditrapake kanggo situs sampeyan.

Sampeyan bisa uga (malah kamungkinan) sing Google bakal metu karo cara kanggo nindakake iki karo mung sawetara pitunjuk ing meta data utawa robot. txt, nanging nganti saiki .


Langkah 1.

Nggawe layanan redirection / servlet kanggo gambar ngarep.

Aku. e. URL kaya

/ frontpageimages / [gambar jeneng]

sing nglakoni server sisi pangalihan menyang

/ gambar / [gambar jeneng]

Langkah 2.

Nduwe kabeh pranala gambar ing kaca ngarep (lan mung kaca ngarep) ditulis ulang kanggo mbukak layanan redireksi saka langkah 1 tinimbang ngubungake langsung menyang gambar.

Langkah 3.

Priksa manawa robot. txt ngidini googlebot kanggo nyusup / frontpageimages /


Iki mesthine mesthekake manawa Google bisa nyusup kabeh gambar sing ditemoni ing ngarep sampeyan nalika ninggalake gambar ing kaca liya wae.

Nalika layanan redireksi bisa (ing teori) digunakake kanggo nyusup kabeh gambar tanpa teknis nglanggar robot sampeyan. txt, ora apa-apa sing bisa nindakake robot kaya mangkene (kaya googlebot). Lan robot jalaran gerah ora kuwatir babagan robot. txt.

Aku John Mueller ngerteni apa sing bener.

Yen mung prakara ora nduwe gambar sing diindeks, sampeyan bisa ngidini nyusup nanging ngladeni gambar kanthi header HTTP-tag HTTP karo "noindex"

Aku ora ngerti sampeyan bisa ngidini Google nggoleki isi w / o indeks kasebut. Aku sijine technique ing panggonan lan aku mung nunggu kanggo njaluk crawled kanggo ndeleng yen wis makarya.

Aku bakal nampa iki minangka jawaban ing sawetara dina kajaba Yohanes kepengin nambah komentar marang bagean jawaban supaya bisa entuk rep.

Minangka bagéan paling saka pratilik wis rampung dening crawler bot Google, pamblokiran crawling saka sawetara situs sampeyan bakal ngowahi pratayang

Yagene sampeyan ora pengin ngidini Google nggoleki gambar sampeyan?