Back to Question Center
0

Semalt: Apa ninggalake tag deskripsi meta kosong?

1 answers:

Semalt Aku wis nggoleki beda-beda ing search engine google,

  1. bower save flag
  2. ngatur cache bower

Panaksir sing pertama kanggo loro pitakon liyane yakuwi https: // bower. io / docs / api / nanging dhata ing ngisor iki padha:

    Nalika - bendera simpen digunakake, kabeh endpoint tambahan ana disimpen kanggo ketergantungan ing . json. Bower ngajak tansah nggunakake --save flag kanggo entuk

  1. cache; bantuan; ngarep; info; panas; nginstal; pranala; dhaptar; mlebu; katon; prune; register; golèk; nganyari; nyopot cache bower [] - outside bar stools lowest. Ngatur cache bower

Aku lunga menyang loro pranala amarga kanthi maca dhata kasebut dadi bukti yen informasi sing aku nggoleki mesthi ana ing kaca kasebut. Bener https: // bower. io / docs / api / page ora nduweni tag deskripsi meta. Yen wis tinimbang tag deskripsi karo isi tetep, kanggo loro pitakon aku bakal nemokake katrangan sing paling mbokmenawa ora bakal ngandhut tembung kunci sing cocog kajaba bendera lan cache lan aku bakal nduweni kesan yen kaca kasebut ora nduweni informasi babagan tembung kunci kasebut.

Dadi ora nduweni tag deskripsi kaca web sajatiné bisa menehi informasi sing paling cocog kanggo pangguna ing ngisor judhul ing asil panelusuran. Dadi yen kaca nduweni garis 1000 mangka kita bisa duwe 1000 deskripsi beda sing dituduhake ing asil panelusuran. Ora apik iki? Semalt iki nambahake kesempatan kanggo ngirim info liyane sing cocog kanggo saben pangguna ing asil panelusuran?

February 13, 2018

Google ngatur deskripsi sing katon ing SERPs adhedhasar apa sing ditelusur, tanpa mangerteni apa sampeyan wis nyakup deskripsi meta ing sumber halaman utawa ora.

Yen isi kaca iku dinamis lan owah-owahan kerep banjur mungkin angel nggawe deskripsi meta sing cocok supaya mbokmenawa luwih apik dilirwakake ing kasus iki. Yen ora, deskripsi meta bisa nyedhiyani standar sing mbiyantu, lan Google ora mung layanan sing bisa (utawa ora) digunakake.

Google meh tansah milih deskripsi kanggo digunakake ing asil panelusuran sing ngandhut istilah-istilah panelusuran. Yen deskripsi meta ora ngemot paling ora sawetara tembung sing digoleki pangguna, Google ora bakal milih ing kasus kasebut.

Ninggalake deskripsi meta kosong (utawa ora ngilangi) bakal njalari Google milih ukara saka awak kaca kabeh wektu. Google bakal nggunakake katrangan meta nalika sampeyan wis nulis lan cocog karo pitakonan telusuran.

Ana sawetara kaluwihan gedhe kanggo nggawe deskripsi meta sing digunakake ing asil panelusuran. Iku salah siji kasempatan kanggo ngyakinake pangguna kanggo nggoleki ing situs sampeyan karo situs liyane ing asil panelusuran. Nampilake pesen khusus kanggo para pangguna bisa ngganti kanthi cepet klik-rate (RKT) saka asil panelusuran menyang situs sampeyan. Gambaran meta apik bakal:

  • Gunakake pangguna tembung kunci sing paling kerep nggoleki kanggo narik kaca
  • Ngemot "pancing". A pancing iku soko bab isi sing bisa nggawe sing apik. Asring ngandhut stat utawa angka. Sawetara conto:
    • A stat babagan nomer item sing kasedhiya: "4.300 biru widget kanggo milih saka"
    • Carane seger isi sampeyan: "3 review anyar" utawa "Dianyari 2017"
    • Pinten tiyang ngginakaken: "95 pesenan wulan"
  • Ngemot panggilan tumindak (CTA). CTA ngidini wong ngerti apa sing diarepake ing situs sampeyan. Iki uga ngidini pangguna ngerti yen dheweke bisa nindakake aksi kasebut lan ndadekake pengunjung sampeyan bisa luwih seneng dadi wong sing kasengsem ing kurban sampeyan. Conto:
    • "Tuku widget biru"
    • "Majalah biru panjenengan"
    • "Mbukak akun widget biru"
    • "Dhaftar newsletter widget biru"

Ninggalake deskripsi meta kosong metu kemungkinan kesempatan iki.

Saka: https: // moz. com / learn / seo / meta-description

Ora Google Ranking Factor

Google ngumumake ing September 2009 sing ora meta keterangan utawa faktor kata kunci meta menyang algoritma peringkat Google kanggo pencarian web. Google migunakake meta deskripsi kanggo ngasilake asil nalika panelusur nggunakake operator telusur majeng kanggo cocog meta tag isi, uga kanggo narik cuplikan cuplikan ing kaca asil panelusur, nanging penting kanggo dicathet menawa meta deskripsi ora nyebabake algoritma peringkat Google kanggo golèk web normal.

Juga meta tag AFAIK kata kunci uga "usang" dening google, amarga ana akeh praktik ala watara.