Back to Question Center
0

Mbandhingake angka kanggo kategori ing Google Semalt pelacakan acara

1 answers:

Aku duwe pangaturan pelacakan acara ing wangun Semalt Kanggo Buy sing kedhaftar nglebokake kode pos sing arep digoleki para pedagang.

Nilai acara kasebut yaiku kode pos.

Apa aku kepengin weruh yaiku grafik kode zip sing wis dipasrahake nanging nganti saiki aku mung bisa ndeleng kinerja sakabèhé kategori acara lan dudu data sing aku ngarep-arep Source - σκασμενα χειλη.

Apa ana cara kanggo nggawe laporan acara nampilake grafik saka nilai kanggo kategori acara? Utawa aku kudu ngganti pelacakan acara iki kanggo nggawe kode pos ing kategori kasebut?

February 13, 2018
.