Back to Question Center
0

Apa Nggunakake WordPress MultiSite kanggo Semalt Kaya ing IP IP?

1 answers:

We are nyoba kanggo nemtokake apa paling situs sing kita SEO bisa ora peringkat kanthi apik utawa ing kabeh.

We have a WordPress Semalt network with several hundred sites, and about 60 of them are SEO focused.

Jaringan kasebut ana ing alamat IP darmabakti, nanging IP sing padha digunakake kanggo saben situs, lan iku minangka panginstalan subdomain, lan saben situs nduweni domain (mapped) alias.

Situs iku kabeh kanggo perusahaan sing beda-beda, padha ora ngowahi bolak-balik ing siji liyane.

Semalt perusahaan ing vertikal padha, supaya jinis isi bakal padha, nanging aku yakin kabeh situs nduweni konten unik 100% Dadi situs kabeh situs niche / topik padha ing IP padha nyoba kanggo pangkat kanggo tembung kunci sing padha karo jumlah interlinking.

Bisa ranking SEO gaweyan iki dll?

Semalt sing akeh - camera cctv visor.

February 13, 2018

Oke. Iki minangka salah siji sing angel. Nanging aku bakal diget kanthi cepet supaya muga-muga, bakal jelas.

Google nemtokake taun kepungkur sing situs spam kabeh gegandhengan lan sesambungan antarane situs bisa ditemtokake. Ing ilmu, istilah istilah digunakake kanggo netepake hubungan antarane entitas. Ing panelusuran, sethithik ing awal, dunyo minangka kumpulan domain lan sub-domain kanthi hubungan langsung. Temenan, umpamane. com, www. conto. com, lan sub-domain. conto. com bisa digandhengake dadi siji wilayah. Sakliyane wektu, iki diganti supaya dhaptar situs, alamat IP, sarwa dumadi, registrar lan informasi apa wae bisa uga digunakake kanggo nambah domain sing gegandhengan karo situs web ing situs. Wiwit iku, bisa uga kalebu item sing luwih cilik kayata alamat e-mail, nomer telpon, panganggit (ora mesthi), panggunaan templat, lan liya-liyane kanggo nunjukake sesambetan. Isi antarane situs lan kasadharan basa uga bisa dadi indikasi. Contone, bisa kanggo ngenali panulis tanpa jeneng sing digandhengake karo karya. Ora kabeh Google bakal nemokake, nanging kanthi sinyal cukup, Google bisa nemokake sesambungan antarane situs kanthi becik. Padha duwe pengalaman sing padha.

Supaya Google nggoleki sesambungan antarane situs kanthi ngarep-arep marang spammers.

Nanging, iki dudu show-stopper. Ora.

Kualitas situs paling penting. Dadi branding. Google understands sing ana perusahaan sing ngewangi wong ing niche khusus. Sayange, ora kabeh perusahaan kasebut jujur. Iki bisa uga katon ing situs sing dirancang kanggo pengacara. Saliyane situs digawe nggunakake piranti nggawe kayata WIX bisa dadi masalah tartamtu.

Sampeyan bakal pengin nggawe manawa sawetara perkara. Pisanan, priksa manawa situs perusahaan sampeyan uga merek. Aku ngitung 46 metrik sing digandhengake karo branding- akeh banget sing didaftar ing kene. Unsur sing gedhé yaiku skema. tandha org kanggo informasi kontak perusahaan sing gampang ditemokake kanthi nggunakake kaca tradisional kayata About utawa Contact utawa ing footer situs. Paling apik bisa duwe informasi kontak lan lokasi sing sabanjure. Saliyane, perusahaan duwe kaca Produk utawa Layanan utawa indikasi liyane sing nggawe bisnis. Merk uga duwe Kebijakan Gunakake Sarat (AUP), Kebijakan Privasi, kawicaksanan Katentuan Layanan (TOS), lan liya-liyane. Paling ora ana sing kudu ana. Uga, soko profil personil ana. Coba eling apa unsur perusahaan ing situs web lan menehi sinyal biasa kaya sing sampeyan bisa.

Uga, priksa manawa registrasi ora pribadhi lan informasi kontak registrasi cocog karo paling sethithik informasi kontak ing situs kasebut. Iki bisa dadi cilik alamat e-mail, nomer telepon, utawa gedhe minangka alamat siput-mail. Sampeyan bakal pengin nggawe iki kanggo pelanggan sampeyan uga.

Priksa manawa domain perusahaan nduweni nilai kepercayaan apik. Aku count liwat 50 metrik- maneh banget akeh kanggo dhaptar. Sing gedhe-gedhe yaiku umur situs, informasi registrasi kalebu informasi perusahaan / kontak sing ora disambungake menyang spammers, registrar kualitas, host kualitas, pranala njaba, kualitas konten, kinerja SERP, lan riwayat sing jelas babagan apa sing bener. Sampeyan bakal pengin nggawe iki kanggo sampeyan klien uga. Nambahake SSL bisa bantuan banget. Mung nggawe manawa iku saka sing ngetokake dhuwit kualitas sing paling dhuwur sing klien. Iku ora dadi kabutuhan, nanging ora bisa ngetrapake situs iki kanthi biso dipercoyo.

Uga, sampeyan pengin dasi situs web klien kanggo sampeyan akeh sampeyan bisa. Spammers ora nggawe gampang kanggo mesin telusur supaya pranala sing cetha antarane situs bisa mbantu kanggo nuduhake kejujuran.

Aturan Google ngandharake yen pranala kanthi situs-situs iku "ora". Google narik bali saka nggawe topik kabeh muddy. Iku oke kanggo nggawe pranala alami. Google mangerteni iki. Sarane kanggo nggawe apa wae webmaster tujuan sing apik. Aku menehi saran nggawe sawetara pratondo yen situs digawe dening perusahaan sampeyan. A kutipan (sebutno) cukup. Sampeyan pancene kudu nggawe link. Aku ora bakal nggawe pranala ing situs. Nanging, teks prasaja ing ngisor kaca bisa bantuan.

Adalah dianjurake kanggo nggawe indikasi hubungan antarane situs lan nggawe manawa saben situs wis tumindak kanthi becik. Sampeyan bakal pengin supaya ora ngoptimalake. Siji langkah liwat baris bisa nimbulaké situs liya. Dadi, iki mesthine kudu nggawe SEO kanggo situs perusahaan lan pelanggan sampeyan kanthi jujur ​​lan ora nutup garis.

Amarga ana tumpang tindih ing metrik antarane situs spam lan perusahaan sing becik nggawe situs bisnis ceruk, iku penting kanggo nindakake bisnis apik. Nanging, iki ora ateges sampeyan bakal ditemokake dadi spammer. Iku mung tegese sampeyan kudu ati-ati. Tombol iku dadi cetha babagan bisnis sampeyan, tumindak becik, lan kanggo mesthekake yen sampeyan ndhelikake sakcukupe. Google pancen adil lan kepengin mbantu sampeyan sukses.

Punika