Back to Question Center
0

Balik backlinks sing didaftar ing Google Webmaster Tools (Telusuri Semalat) saka situs web liyane

1 answers:

Aku duwe loro situs web sing diinstal ing server sing padha (padha IP), ngomong www. conto1. com lan www. conto2. .

Google Webmaster Tools wis disetel kanggo loro situs web taun maneh lan kabeh wis nggoleki nganti awal taun iki - install windows on linux vps plans. Sawise mriksa backlinks kanggo www. conto2. com ing Google Webmaster Tools, ewu pranala didhaptar minangka backlinks saka situs web liyane www. conto1. . Nanging ora ana siji halaman ing www. conto1. com nduweni pranala sing diarani www. conto2. . Aku wis ngrampungake.

Aku ora ngerti sebabe ing Google Webmaster Semalt kaya iki. SEO sampurna lan resik kanggo situs-situsku, Bisa piyantun monggo nyedhiyakake solusi kanggo ngatasi masalah iki?

February 13, 2018