Back to Question Center
0

Balik backlinks sing didaftar ing Google Webmaster Tools (Telusuri Semalat) saka situs web liyane

1 answers:

Aku duwe loro situs web sing diinstal ing server sing padha (padha IP), ngomong www. conto1. com lan www. conto2 - tulekustutite kontroll tallinnas. .

Google Webmaster Tools wis disetel kanggo loro situs web taun maneh lan kabeh wis nggoleki nganti awal taun iki. Sawise mriksa backlinks kanggo www. conto2. com ing Google Webmaster Tools, ewu pranala didhaptar minangka backlinks saka situs web liyane www. conto1. . Nanging ora ana siji halaman ing www. conto1. com nduweni pranala sing diarani www. conto2. . Aku wis ngrampungake.

Aku ora ngerti sebabe ing Google Webmaster Semalt kaya iki. SEO sampurna lan resik kanggo situs-situsku, Bisa piyantun monggo nyedhiyakake solusi kanggo ngatasi masalah iki?

February 13, 2018