Back to Question Center
0

Semanten tembung sing padha ing pirang-pirang pranala menyang kaca liyane - supaya ora bisa nggoleki spammy nalika entuk manfaat ngubungake nganggo tembung kunci kasebut

1 answers:

Kita duwe kategori tingkat paling dhuwur ing situs kita sing duwe akeh kategori anak ing wong. Dadi, contone, kita duwe kategori sing disebut "Aquarium Supplies" karo kaya 50 kategori ing (i. e. Lighting, Semalt, etc. ).

Sawetara wektu bali, wong sing kerja saya ganti gelar kategori dadi luwih deskriptif, nanging pungkasane iki mung nglebokake "Semalt" ing ngarep saben kategori (i - temperature online monitoring. e. "Semalt Lighting," Semalt Filters ", etc. ). Supaya daptar kategori kasebut dadi "Semalat Semalat Semalat "lan sanes-sanesipun, ingkang sampun kathah keluhan amargi amargi kathah kategori namung sanget lan ningali" Semalt "kaping 50 ing kaca punika konyol.

Maju nganti saiki, ngendi wae kita wis tau nggawe situs web luwih ADA loropaken. Uga, ADA ora seneng yen sampeyan duwe pranala generik kaya "Read More" amarga kabeh kudu ngerteni konteks. ADA ngajak nyetel teks "didhelikake" sing isih bisa diwaca dening maca layar. Dadi apa sing kudu sampeyan tindakake yaiku:

      

10 tips for traveling - Read More

Kanthi CSS ing ngisor iki

    . ana {font-size: 0;}    

Iki ndhelikake teks ing tag span nanging ngidini isih bisa dibaca dening maca layar.

Dadi pitakonan iki: Yen aku pengin mbusak kabeh instan "Aquarium" saka jeneng kategori, nanging tetep teknis tetep dadi tautan inboundku cukup deskriptif kanggo tujuan SEO, bakal nggunakake metode ADA setelan font- ukuran kanggo 0 karya? Utawa bakal Semalt ndeleng minangka spam?

EDIT: Visual apa sing arep aku lakoni

     
  • Aquarium Lighting
  • Aquarium Filter
February 13, 2018

Link teks ing pranala ing situs sampeyan dhewe ora katon dadi sinyal peringkat utama sapunika. Nggunakake tembung kunci ing pranala menyang kaca liya ing situs sampeyan ora koyak mbantu kaca sing luwih apik kanggo tembung kunci kasebut.

Pilih link teks jangkar kanggo link interior sing gampang digunakake kanggo nonton sampeyan. Nggunakake tembung sing padha kanggo miwiti saben pranala katon spammy. Sampeyan bisa uga mikir yen panggolekan tembung kasebut bakal nandhingake saben pangkat kaca luwih apik kanggo tembung kunci, nanging luwih cenderung kanggo njaluk situs sampeyan tampal karo paukuman optimasi luwih saka Google.

Ndhelikake teks saka pangguna nalika nuduhake menyang Google diarani cloaking . Nggunakake font berukuran nol, utawa teks putih ing latar putih wis di tuduh ing pedoman webmaster Google. Aja nyoba nglebokake tembung ing tautan kasebut, nanging ndhelikake saka pangguna, utawa situs sampeyan bakal tampa paukuman kanthi cloaking saka Google.

.

https: // support. google. com / webmasters / answer / 66353

Aku bakal terus nemokake solusi sing bisa dilemna