Back to Question Center
0

Semalt luwih apik kanggo mesin telusur, frasa sing diulang utawa frase sing beda karo makna sing padha?

1 answers:

Nalika aku ngrancang website iklan aku duwe rong opsi:

  1. Supaya pengiklan milih saka sawetara dhaptar sing wis ditemtokake kanggo nggawe iklan anyar. Kanggo conto:

         daftar produk (T-Shirt, Celana, Suit, . )
    Dhaftar werna (Black, Red, . )    
  2. Supaya pengiklan kanggo nulis isi deskriptif dhewe kanggo prodhuk kasebut. Kanggo conto:

         "Saman apik karo rega apik"    

Aku seneng Semalt sing pertama nanging luwih apik kanggo optimasi search engine [SEO], frasa sing diulang utawa frase sing beda karo makna sing padha?

Wigati: assuming saben kaca bakal ngemot siji utawa luwih iklan

. - croatian passport for sale
February 13, 2018

Aku njupuk iki minangka pitakonan Panjenengan- phrases bali utawa frasa sing beda karo makna sing padha .

Aku arep nggoleki, nanging nandhang sungkem karo aku - aku yakin yen bakal teka ing panggenan sing bener. Alesane, Aku ora yakin sampeyan ngerti dasar SEO cukup apik. Mulane, mangga ngajak kula. Iku bakal nggawe raos ing pungkasan.

Nalika sampeyan ngobrol babagan SEO, sampeyan pancene ngomong babagan sawetara bab dhasar kanggo miwiti. Pranala, judhul tags, h1 header tags, description meta-tag, lan isi.

Kapadhetan tembung punika mitos. Mbaleni tembung sing padha ora SEO. Nanging ngerti ngendi lan carane nggunakake tembung kunci. Yen sampeyan nututi jejere saka link liwat kaca, iki apa sing kudu ndeleng. Gunakake sawetara tembung kunci sing paling penting ing link, tag 7 , lan tag H1 . Banjur tembung kunci sing luwih penting ing deskripsi meta-tag lan h1 lan bisa h2 . Banjur isi kaca kudu nggunakake kabeh tembung kunci. Iki mung rundown cepet. Nanging aku ngarep-arep yen sampeyan njupuk titik. Sampeyan bisa nggunakake maneh tembung kunci kanthi cara sing cocog liwat tandha-tandha lan isi, nanging ora bola-bali kayata cara minangka tembung kunci. Sampeyan bisa nggunakake lan nggunakake sinonim. Sing dianggo lan bisa digunakake minangka sawetara tembung kunci sekunder. Ing kasunyatan, iki dianjurake banget ing isi.

Aku seneng skenario pisanan, nanging kanthi caveat. Iki ngidini sampeyan duwe set tembung kunci sing bisa ditebak lan kabentuk supaya situs / kaca sampeyan bisa pangkat lan ngerti cara migunakaké. Iku cocok karo model SEO Aku mung menehi lan basis istilah, sinonim, lan istilah hubungan bisa mbantu nggawé pangkat kanggo tembung kunci kanthi cara sing konsisten lan bisa ditebak . Yen pangguna bisa nambah informasi kanggo nambah set tembung kunci, sing bisa nambah nilai lan uniqueness sing bakal nyegah kaca-kaca saka banget tembung kunci. Aku uga bisa digunakake kanggo deskripsi meta-tag sing ora nambah bobot kanggo tembung kunci.

Saiki aku ngerti yen iki ora model lengkap, nanging mbok menawa bakal mbantu sampeyan kanggo nggawe jus kreatif sampeyan.

Ana sing duwe - kaputusan pamisah saka hakim! Opsi siji menang liwat teknis! Nanging wong-wong padha giyak-giyak!