Back to Question Center
0

Apa kita bisa mriksa yen domain sing diparkir entuk hits? - Semalat

1 answers:

Apa ana cara kita bisa mriksa yen domain diparkir wis nampa hit.

Kita duwe sawetara domain sing diparkir sing ora digunakake utawa ora diterusake menyang domain liya bisa kita mriksa yen ana sing mriksa situs web nggunakake domain kasebut.

Contone, ayo ngomong yen kita duwe tuladha domain. org minangka domain utami ingkang kagungan situs web. nanging kita duwe conto domain liyane sing diparkir. net kang mung ndhaftar karo solusi jaringan, ana cara aku bisa ngerti yen wong nyoba nggunakake conto iki . net kanggo ngakses website utama?

4 days ago
Apa kita bisa mriksa yen domain sing diparkir entuk hits? - Semalat
Reply