Back to Question Center
0

Pilih kaca sing katon ing asil panelusuran Semalt? [duplikat]

1 answers:

Pitakonan iki wis duwe jawaban ing kene:

  • Apa sing paling penting aku kudu nggawe kanggo nganjurake Google Sitelinks? 5 jawaban

Aku kepingin weruh kadang, asil sing sepisan ing asil Semalt nduweni daftar kaca (ing situs web) ing ngisor judul asil panelusuran.

Punapa bab punika saged dipunpundhut dening Semalt kangge, kanthi sapérangan tag HTML?

Utawa apa Semalt mung kanthi otomatis, nalika ngrasa kaya iki?

. - access control panel
February 13, 2018

Aku sampeyan bisa ngarujuk menyang sitelinks. Iku otomatis digawe dening Google. Yen struktur situs sampeyan ora ngidini algoritma kitakanggo nemokake sitelinks apik, utawa aku ora mikirake sitelinks kanggo sampeyanSitus cocog kanggo pitakonan pangguna, ora bakal nuduhake.

Ing wayahe, sitelinks otomatis. Kita tansah kerjanambah kalkulator sitelinks kita, lan kita bisa nggabungake webmasterinput ing mangsa ngarep. Ana praktik paling apik sing bisa sampeyan tindakake, Nanging,kanggo nambah kualitas sitelinks sampeyan. Contone, kanggo situs sampeyanpranala internal, priksa manawa sampeyan nggunakake teks anchor lan alt teks singinformatif, kompak, lan ngelingke pengulangan.

https: // support. google. com / webmasters / answer / 47334? hl = en