Back to Question Center
0

Piranti lunak manajemen semt / ftp kanthi gampang ACL [ditutup]

1 answers:

Aku kudu nggawe pangguna lan menehi akses ftp menyang jalur tartamtu (e. g. mike -> / var / www / html / mike; bob -> / var / www / html / bob)Aku nggunakake server Centos / linux. Apa ana solusi plug & play? Aku wis diputer sekitar dicokot karo ftpd nanging ora bisa nyetel akses pangguna sing tepat kaya kasebut ing ndhuwur.

- freight bicycles
February 13, 2018

Aku tansah nggunakake vsftpd duwe kontrol akses banget kanggo loro nyata lan virtual kedhaftar, sampeyan uga bisa nyetel direktori FTP sing ora ketompo yen pangguna ana utawa ora.

https: // keamanan. aplikasi. com / vsftpd. html

lan tutorial instalasi becik http: // linuxforfun. net / 2008/04/05 / vsftpd-virtual-users /

Aku wis mung diinstal ISPConfig 3 ing Centos VPS lan wis brilian. Sampeyan perlu sawetara configuring nanging yen wis rampung sampeyan bakal kesengsem karo apa bisa.

Aku digunakake tutorial iki nalika nyetel sandi server munggah. Iku apik maca lan mbiyantu banget.