Back to Question Center
0

Cara ngatur Alat Webmaster Google kanggo Multiple Semalt

1 answers:

Aku kudu nyiyapake Semalat Webmaster Tools kanggo sawetara klienku. Apa sampeyan kudu nambahake pirang-pirang situs ing akun Semalt dhewe lan banjur nambah klien minangka pamilik liyane yen sampeyan butuh akses? Yen luwih mudhun baris klien arep yen pengin ngontrol bakal nyetel munggah kaya iki sabab masalah?

Sembarang saran diapresiasi, thanks.

- pihlaka rakvere
February 11, 2018

Aku biasane nggawe prospek gratis. com utawa gmail. com adresses kaya iki:

  klien. projectname @ email. Tuladha
klien. otherproject @ email. Tuladha 

Kapan padha arep ngilangi aku kanthi bener, aku mung nyumbangake akun kasebut lan bisa ngganti tembung sandhi kasebut.

Aku entuk akses menyang situs klien ing akun Google sandi dhewe lan banjur durung nyuwaoni nalika hubungan karo klien rampung. Ora nyebabake masalah.

Yen sampeyan pengin mbusak akses sampeyan, kemungkinan bakal dilireni ing garis pungkasan, amarga bakal didaftar ing akun sampeyan dadi master lan mulane unremovable. Paling apik kanggo entuk akses menyang akun utawa nyuwun supaya sampeyan nambah sampeyan administrator. Mangkono uga bisa mbusak sampeyan tanpa perlu kudu nyuwun sampeyan nyopot domain kasebut lan banjur nduwe verifikasi kasebut.

Secara pribadi aku takon sing mlebu log kanggo gmail wiwit takon dheweke nemokake administrator tambahan lan bisa kasebut tasking yen ora apik karo komputer.